Air Cruise Antarctica

Dag 4: Kaapstad - Antarctica

1 / 8
2 / 8
3 / 8
4 / 8
5 / 8
6 / 8
7 / 8
8 / 8

Dag 1 - 3

Dag 4: Kaapstad - Antarctica

We willen om 07.00 uur vertrekken vanaf de privéjet ontvangstruimte op Cape Town International Airport. U wordt naar de Execujet’s hangar en receptie gebracht waar uw Gulfstreampiloten u ontvangen en welkom heten aan boord. Na de douaneformaliteiten beginnen we aan onze vijf uur durende vlucht over de machtige Zuidelijke Oceaan met zijn ontelbare ijsbergen.

Geniet en ontspan terwijl u over talloze ijsbergen vliegt die continu in de zon liggen. Tijdens deze spectaculaire vlucht kunt u genieten van een selectie delicatessen, waaronder sushi en Wagyu rundvleestaart, terwijl uw cocktails worden gegarneerd met duizend jaar oud ijs van Antarctica.

Al tijdens de landing op onze speciale ijslandingsbaan, Wolfs Fang genaamd, zult u onmiddellijk versteld staan van de onmetelijkheid van het landschap dat zich oneindig in de verte lijkt uit te strekken, slechts onderbroken door een rij puntige bergtoppen.

Eenmaal geland op de ‘Onbekende Luchthaven’ verkent u het buitengewone Drygalskigebergte dat slechts een paar kilo-meter verderop ligt. Deze bergen zijn als geen ander op aarde. Kilometerhoge monolieten stijgen ver-ticaal op uit het ijs, waardoor een landschap ontstaat dat gewoonweg adembenemend is. U gaat op verkenningstocht door het landschap met onze deskundige gidsen. De BT-67, een met ski’s uitgerust vliegtuig, brengt u vervolgens in 25 minuten naar ons luxe kamp, gelegen aan de rand van de Schirmacher Oasis.