Air Cruise Antarctica - Signature Edition

Dag 6 & 7: Antarctica

1 / 9
2 / 9
3 / 9
4 / 9
5 / 9
6 / 9
7 / 9
8 / 9
9 / 9

Dag 5

Dag 6 & 7: Antarctica

Dag 6 Keizerspinguïnkolonie

Vandaag gaat u iets heel bijzonders beleven, we vliegen twee uur over Antarctica langs de spectaculaire kustlijn voor we landen bij de keizerspinguïnkolonie. Wij zijn de enige toeristen die deze kolonie bezoeken. We worden omringd door ongeveer 6.000 keizerspinguïns en hun pas uit het ei gekropen kuikens.

Oog in oog staan met deze echte sterren van de film ‘March of the Penguins’ is een onvergetelijke ervaring. Deze tijd van het jaar zijn de kuikens nog bedekt met hun grijze donsveren. We hebben ruim de tijd om de kuikens en hun ouders te fotograferen. Zo nu en dan vinden we hier ook Weddell zeehonden. Zij liggen naast het ademgat dat ze met hun tanden uit het ijs hebben geknaagd, totaal onaangedaan door de aanwezigheid van mensen.

Dag 7 Keizerspinguïnkolonie

We brengen de ochtend door bij de pinguïns en hebben de gelegenheid ze vroeg in de morgen te fotograferen als de zon laag staat en het licht perfect is. U heeft ruim de tijd om het perfecte plaatje te schieten en ongestoord te genieten van deze wonderbaarlijke vogels. ’s Middags vliegen we terug naar Wichaway Camp en kunt u genieten van een heerlijke warme douche!

‘s Avonds vermaken de gidsen uw gezelschap met verhalen uit het verleden, over de verkenningstochten, de ontberingen, het uithoudingsvermogen van ontdekkingsreiziger Shackleton en de ultieme race
naar de pool tussen ontdekkingsreizigers Scott en Amundsen.