Air Cruise Parels van Mediterraan Europa

Privéjet

Privéjet

1 / 9
2 / 9
3 / 9
4 / 9
5 / 9
6 / 9
7 / 9
8 / 9
9 / 9

 

 

 

 

Uw Privéjet

Met Air Cruise Collection reist u met uw eigen vliegtuig en waar mogelijk heeft u een VIP afhandeling met snelle check-in procedures. Waar mogelijk vliegt u vanaf de privé terminals. Dus geen lange rijen, wachttijden op de luchthavens en verschillende overstappen. Wij brengen u via de kortste route direct naar uw bestemming.

Wij zijn niet gebonden aan vaste vliegroutes, daarom zijn wij in staat unieke reisschema’s te creëren.

Op deze manier ontdekt u de mooiste bestemmingen ter wereld op een ongeëvenaarde manier. Het vliegtuig waarmee gevlogen wordt is een Boeing 737-500, uitgerust met 56 klassieke businessclass stoelen met uitsluitend een raam- of gangpadplaats. Aan ruimte en comfort dus geen gebrek. 

Alle vluchten vinden overdag plaats, u overnacht altijd in één van de prachtige hotels. Tevens is aan boord van het vliegtuig een open bar, geniet van uw favoriete drankje gedurende de vlucht. Vanaf het welkom op de eerste luchthaven nemen wij de verantwoording van uw bagage van u over en streven wij er naar dat bij elke nieuwe bestemming uw koffer al op uw hotelkamer staat voordat u arriveert. U mag 32 kg ruimbagage (2 koffers) per persoon en uiteraard uw handbagage meenemen.

Wilt u meer weten over de voordelen van het vliegen per privéjet? Leest u dan deze pagina.