Air Cruise Parels van de Opera

Reisperiode: 28 mei - 6 juni 2020

Lees meer over deze aircruise

Air Cruise Parels van de Opera

Algemene informatie

In samenwerking met Hannick Reizen, dé klassieke muziek specialist van Nederland, heeft Air Cruise Collection een unieke aircruise ontworpen. Air Cruise Collection ontwerpt luxe en exclusieve wereldwijde aircruises per privévliegtuig. Voeg de kennis en ervaringen van deze drie specialisten samen en u kunt er zeker van zijn dat u een onvergetelijke en bijzondere reis gaat maken.

Air Cruise Parels van de Opera

Programma

U bezoekt spectaculaire voorstellingen in de oog- en oorstrelende operahuizen van Glyndebourne, Reykjavik, Sint-Petersburg, Milaan en Wenen. Alle muziek-voorstellingen zijn van het hoogste niveau. Daarnaast heeft onze reisarchitect een aantal bijzondere activiteiten voor u samengesteld, die u laat kennis maken met de natuur en cultuur van de te bezoeken steden en landen.

Programma

 

Air Cruise Parels van de Opera

 

 

Privéjet

Het vliegtuig waarmee gevlogen wordt is een Boeing 737-500 in VIP uitvoering. Normaliter beschikt dit toestel over meer dan 160 economyclass stoelen. Ons privévliegtuig is uitgerust met 56 zeer comfortabele businessclass stoelen met uitsluitend een raam- of gangpad plaats. Aan ruimte en comfort dus geen gebrek.

De maaltijden, drankjes en service zijn uiteraard van businessclass kwaliteit. U vliegt alleen overdag. Waar mogelijk zult u een VIP behandeling ervaren op de luchthavens, dus geen lange rijen bij de douane en de beveiliging.

Privéjet

Air Cruise Parels van de Opera

Hotels

Wij selecteren eersteklas hotels voor u. Van elegante tot bijzondere hotels, u zult genieten van maximaal comfort, service en gastvrijheid.

Klik hieronder voor meer informatie.

Hotels

Air Cruise Parels van de Opera

Prijzen & Info

Klik hieronder voor meer reisinformatie over de Air Cruise 'Parels van de Opera'.

Informatie