Air Cruise Parels van de Opera

Privéjet

Privéjet

1 / 4
2 / 4
3 / 4
4 / 4

Uw privévliegtuig

Met ons VIP privévliegtuig ontdekt u op een ongeëvenaarde manier de mooiste culturele, muzikale en historische bestemmingen in Europa . Wij zijn niet gebonden aan vaste vliegroutes. Daarom zijn wij in staat unieke reisschema’s te creëren. U bezoekt tijdens deze Air Cruise ‘Parels van de Opera’ vijf verschillende landen.

Met Air Cruise Collection reist u met uw eigen vliegtuig en waar mogelijk heeft u een VIP afhandeling met snelle check-in procedures. Dus geen lange rijen, wachttijden op de luchthavens of verschillende overstappen op vlieg-velden. Wij brengen u telkens via de kortste route naar uw volgende bestemming.

Het vliegtuig waarmee gevlogen wordt is een Boeing 737-500* uitgerust met 56 klassieke business class
stoelen met uitsluitend een raam- of gangpadplaats. Aan ruimte en comfort dus geen gebrek. Alle vluchten vinden overdag plaats. U overnacht altijd in een van de door ons met zorg geselecteerde prachtige hotels.

Tevens is aan boord van het vliegtuig een open bar, geniet van uw favoriete drankje gedurende de vlucht.
Vanaf het welkom op de eerste luchthaven nemen wij de verantwoording van uw bagage van u over en streven wij er naar dat bij elke nieuwe bestemming uw koffer al op uw kamer staat voordat u arriveert.

U mag 30 kg ruimbagage per persoon en uiteraard uw handbagage meenemen.