Air Cruise Parels van de Opera

Dag 3 & 4: Reykjavik

1 / 4
2 / 4
3 / 4
4 / 4

Dag 2

Dag 3 & 4: Reykjavik

Dag 3

Vandaag geven wij u twee mogelijkheden om te genieten van de schoonheid van het eiland.

A. Een hele dag excursie naar de Zuidkust. Deze excursie is een aaneenschakeling van hoogtepunten, zowel qua geschiedenis als natuur. Onder andere de bekende ‘Golden Circle’, het ijsbergenmeer Jökulsárlón en het park bij Skaftafell zijn hier te vinden. De landschappen zijn zeer afwisselend, van uitgestrekte zandvlaktes en groene valleien tot rotsachtige maanlandschappen en met mos begroeide lavavelden.

B. Een halve dag excursie in de omgeving van Reykjavik. De rest van de dag is ter vrije besteding. De ‘Golden Circle’ is een populaire route langs drie natuur-wonderen van IJsland: Þingvellir, Gullfoss en Geysir. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om deze dag naar eigen inzicht in te delen.

Dag 4

Na het ontbijt staat er een bijzondere excursie op het programma. Vandaag gaat u walvissen spotten tijdens een privé boottocht. Vanuit de oude haven van Rey-kjavik stapt u aan boord om de meest wonderlijke zoogdieren van de Atlantische Oceaan te bewonderen. De kans om de machtige zoogdieren zoals de dwerg-vinvis, bultrug-walvis en dolfijnen te spotten wanneer zij aan de oppervlakte komen is groot in Reykjavik. Het aantal walvissen dat gezien kan worden verschilt per excursie. Moeder Natuur laat zich immers niet dwingen haar geheimen prijs te geven. Deze excursie is onder voorbehoud van de weersomstandigheden.