Air Cruise Parels van Mediterraan Europa

Hotels

Hotels

Hotels

Wij selecteren eersteklas hotels voor u. U verblijft in de meest luxueuze hotels ter wereld. Van elegante tot bijzondere hotels, u zult genieten van maximaal comfort, service en gastvrijheid. 

Wilt u genieten van nóg meer luxe en ruimte? Wij bieden de mogelijkheid om kamer of suite in een nog hogere categorie te reserveren, uiteraard op basis van beschikbaarheid.

Hotels

Dag 1 & 2 Palermo, Italië

Rocco Forte Villa Igiea

Het historische hotel Rocco Forte Villa Igiea ligt net buiten het drukke centrum van Palermo aan de voet van de berg Pellegrino en de Golf van Palermo. Het hotel is uniek gesitueerd aan de baai en heeft een prachtig uitzicht op zee en de kleine haven. Het opende haar deuren in juni van dit jaar. Aan het eind van de 19e eeuw kocht de machtige Siciliaanse familie Florio dit schitterende ‘palazzo’ van een Engelse admiraal. De familie ontving er verschillende hooggeplaatsten, en liet het gebouw door de bekende architect Ernesto Basile verfraaien in pure jugendstil. De prachtige ‘Sala Basile’ en de gangen met oude foto’s van staatshoofden die er logeerden, lonen op zich al het verblijf. Dit paleis heeft een schitterende metamorfose ondergaan. Elke kamer is in Art Nouveau design en het  historische-stijl meubilair worden aangevuld met een panoramisch uitzicht op de baai.

Rocco Forte Villa Igiea
1 / 10
Superior Room
2 / 10
Deluxe Room
3 / 10
Deluxe Room
4 / 10
Deluxe Room Bathroom
5 / 10
Junior Suite Bedroom
6 / 10
Igiea Suite Living
7 / 10
Igiea Suite Living
8 / 10
Donna France Suite Bedroom
9 / 10
Donna France Suite Living
10 / 10

 

Hotels

Çırağan Palace Kempinski
1 / 21
Superior Boshporuw View Room Bedroom
2 / 21
Superior Boshporuw View Room Bedroom
3 / 21
Superior Boshporuw View Room Balcony
4 / 21
Grand Deluxe Boshporuw View Room Bedroom
5 / 21
Grand Deluxe Boshporuw View Room Living
6 / 21
Grand Deluxe Boshporuw View Room Bathroom
7 / 21
Studio Suite Bedroom
8 / 21
Studio Suite Living
9 / 21
Studio Suite Balcony
10 / 21
One Bedroom Bosphorus View Palace Suite Living
11 / 21
One Bedroom Bosphorus View Palace Suite Bedroom
12 / 21
One Bedroom Bosphorus View Palace Suite Living
13 / 21
Pasha & Presidential Suite Living
14 / 21
Pasha & Presidential Suite Bedroom
15 / 21
Pasha & Presidential Suite Bathroom
16 / 21
Sultanl Suite Living
17 / 21
Sultanl Suite Living
18 / 21
Sultanl Suite Bedroom
19 / 21
Sultanl Suite Bathroom
20 / 21
Sultanl Suite Living
21 / 21

 

Dag 3 & 4 Istanbul, Turkije

Çırağan Palace Kempinski

Dit luxe 5-sterren hotel is gevestigd in een Ottomaans paleis uit de 19e eeuw. Met zijn prachtige stijl, de geweldige ligging direct aan de Bosporus, het fascinerende uitzicht en resort-ambiance is het paleishotel een icoon van Istanbul. Het hotel is hét symbool van luxe, de legendarische Turkse gastvrijheid en onberispelijke service.

Hotels

Dag 5 & 6 Cappadocië, Turkije

Argos in Cappadocia

Dit luxe hotel bestaat uit een voormalig grotklooster en verschillende herenhuizen, uitgehouwen in de heuvels boven een wirwar van tunnels. Het is een fascinerend complex, met terrassen die uitkijken op de sprookjesachtige schoorstenen van de Duivenvallei in Cappadocië. Alle kamers zijn voorzien van originele kenmerken, waaronder gedetailleerde, uit steen gehouwen beelden en antieke meubels.

Argos in Cappadocia
1 / 9
Classic Room
2 / 9
Classic Room
3 / 9
Classic Room
4 / 9
Suite
5 / 9
Suite
6 / 9
Suite
7 / 9
Suite
8 / 9
Suite
9 / 9

 

Hotels

1 / 8
Cataract Suite
2 / 8
3 / 8
Prestige Suite
4 / 8
5 / 8
6 / 8
7 / 8
8 / 8

Dag 7 & 8 Aswan, Egypte

Sofitel Legend Old Cataract Aswan Hotel

Het hotel is meer dan honderd jaar oud en nog steeds bezit dit hotel de grandeur van de Victoriaanse tijd. Het interieur met hoge plafonds, Perzische tapijten, antieke meubels en gekleurde kroonluchters is adembenemend.

Tijdens een high tea op het Koning Farouk terras lijkt het of de tijd hier stil is blijven staan. Het uitzicht vanaf het terras op de Nijl, Elefantine eiland en de Nubische woestijn met het mausoleum van Aga Khan is ongeëvenaard. Het exterieur van het hotel werd gebruikt voor de verfilming van ‘Moord op de Nijl’, naar de bestseller van Agatha Christie. Zij verbleef hier ooit zelf, evenals andere vele beroemdheden zoals Winston Churchill.

Hotels

Dag 9 - 12 Limasol, Cyprus

Amara Hotel

Het in 2019 geopende superluxe Amara hotel is een parel op Cyprus. Het stijlvolle hotel prikkelt uw zintuigen en heeft een fantastische ligging aan zee. De details zijn overal tot in de puntjes voor u verzorgd. De moeiteloos elegante uitstraling en het gevoel van harmonie wordt doorgevoerd in de openbare ruimtes, de kamers en restaurants. Alle kamers en suites hebben een schitterend 180° panoramisch uitzicht op zee.

Het kleurenschema heeft een vleugje poederblauw, groen en gebroken wit. Aan culinair genieten is eveneens geen gebrek. Met de Michelin bekroonde chefs is dit een beleving op zich met gerechten die zijn georiënteerd op de Grieks/Cypriotische, Japanse én Italiaanse keuken.

Amara Hotel
1 / 8
Deluxe Bedroom with Sea View
2 / 8
Junior Suite Terrace
3 / 8
Junior Suite Living
4 / 8
Junior Suite Bedroom
5 / 8
Roof Top Duplex Suite with Private Pool Terrace
6 / 8
Roof Top Duplex Suite with Private Pool Living
7 / 8
Roof Top Duplex Suite with Private Pool Terrace
8 / 8

 

Hotels

The Phoenicia Malta
1 / 10
Deluxe Harbour View Room Bedroom
2 / 10
Vallette Suite Bedroom
3 / 10
Vallette Suite Living
4 / 10
Harbour View Suite Bedroom
5 / 10
Harbour View Suite Living
6 / 10
Panorama Two Bedroom Luxury Suite Bedroom
7 / 10
Panorama Two Bedroom Luxury Suite Living
8 / 10
Panorama Two Bedroom Luxury Suite Bedroom
9 / 10
Panorama Two Bedroom Luxury Suite Bathroom
10 / 10

Dag 12 - 15 Valletta, Malta

The Phoenicia Malta

Het iconisch historische hotel van Malta flankeert de belangrijkste poorten van de hoofdstad Valletta. The Phoenicia, gebouwd door de Britten in de jaren 1930, was een favoriet van de Engelse koningin en is sinds 2017 aangesloten bij The Leading Hotels of the World. Het hotel is bekend vanwege zijn opvallende architectonische schoonheid en bevindt zich te midden van bijna acht hectare sierlijke tuinen, naast de Triton fontein op het plein nabij de stadspoort van Valletta (bij de hoofdingang met de indrukwekkende 16e-eeuwse bastionmuren van Valletta). De kamers en het interieur hebben de originele kenmerken behouden waaronder de mooie authentieke tegelvloeren, maar zijn ook up-to-date gebracht met frisse kleuren, texturen en strakke lokaal geproduceerde meubels.