Air Cruise Parels van Noord-Amerika

Dag 11: Alaska - Hawaii

1 / 8
2 / 8
3 / 8
4 / 8
5 / 8
6 / 8
7 / 8
8 / 8

Dag 9 & 10

Dag 11: Alaska - Hawaii

Anchorage - Kahului, Maui (Hawaii)

Vliegtijd: 5.50 uur
Tijdsverschil: -2.00 uur

Vandaag vliegt u van Alaska naar Hawaii. Van de gletsjers naar de palmbomen, groter kan het contrast niet zijn. Hawaii is zo’n droombestemming die op de bucketlist van velen staat. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat met het opnemen van Hawaii in deze Air Cruise wij de wens van velen van u vervullen.

We verblijven vier nachten op deze indrukwekkende archipel. Zodoende kunt u volop genieten van de schoonheid van Hawaii. Hawaii bestaat uit meer dan 100 vulkanische eilanden, waarvan slechts enkele eilanden bewoond zijn: Big Island, Oahu, Kauai, Maui, Molokai en Lanai. Wat de eilanden gemeen hebben is een spectaculaire natuur met steile rotskusten, bloemenpracht, groene regenwouden en hoge watervallen.

De hoofdstad van Hawaii is Honolulu, gelegen op het eiland Oahu. Hier strekken de lange zandstranden van Waikiki Beach en marinebasis Pearl Harbor zich uit. U bezoekt twee eilanden, Oahu en Maui, ieder met een eigen geschiedenis en unieke sfeer. Wilt u nog meer van de Hawaiiaanse archipel zien, dan is een bezoek aan Big Island zeker meer dan de moeite waard.

Uw hotel: Hotel Wailea, Relais & Châteaux (Maui)
Hotel Wailea is een intiem, exclusief 5-sterren resort gelegen op het eiland Maui. Het resort beschikt over slechts 72 luxe suites. Het uitzicht vanuit iedere suite biedt een vrij uitzicht op de oceaan. U resideert hier op een weelderige tropische heuvel bijna 100 meter boven zee. De 15 hectare door Zen geïnspireerde landschapstuinen en watervallen zijn een oase van rust. Het is het enige luxe ‘adults only’ resort op Hawaii.