Air Cruise Parels van Noord-Amerika

Dag 12 - 14: Hawaii

1 / 8
2 / 8
3 / 8
4 / 8
5 / 8
6 / 8
7 / 8
8 / 8

Dag 11

Dag 12 - 14: Hawaii

Dag 12 Honolulu, Oahu

Vandaag ontdekt u het eiland Oahu, onderdeel van de Hawaiiaanse archipel.

Alvorens u op Honolulu International Airport landt ziet u vanuit de lucht het historische Pearl Harbor liggen op het eiland Oahu. Pearl Harbor is één van de belangrijkste oorlogsmonumenten ter wereld. Een bezoek aan Pearl Harbor is eigenlijk een must voor iedereen omdat hier hét keerpunt van de Tweede Wereldoorlog plaatsvond. Overigens is Pearl Harbor nog steeds één van de grootste actieve marinehavens ter wereld. Oahu heeft een ontspannen levensstijl en een kleurrijke mix van culturele invloeden uit Oost en West, oude tradities en moderniteit. Tijdens een rondrit over het eiland laten wij u hiervan genieten. Een bezoek aan Hawaii is niet compleet wanneer u niet tijdens de zonsondergang over de boulevard van het beroemde Waikiki Beach heeft gelopen. Na het diner vliegt u terug naar uw hotel op Maui.

Dag 13 & 14

Deze dagen kunt u meer zien en beleven van al het moois dat de Hawaiiaanse Archipel u te bieden heeft. Uiteraard is het ook mogelijk om heerlijk te ontspannen en te genieten van de faciliteiten en de luxe van uw resort.

Maui, het bloemeneiland, biedt een grote diversiteit aan flora en fauna. Het heeft een landschap van onbeschrijfelijke schoonheid. Enorme vulkanen, ruisende watervallen, kleurrijke vogels, reusachtige bergen en prachtige stranden. Een bezoek aan de imposante Haleakala vulkaan is een absolute must! Dit is een prachtig natuurpark met één van de mooiste zonsopgangen die u ooit zult zien. Het is droog, rotsachtig met indrukwekkende, opgedroogde lavastromen. Bij helder weer kunt u het naastgelegen ‘Big Island’ zien liggen. We bieden u ook de mogelijkheid voor een kennismaking met de bijzondere natuur en de vulkanische landschappen van Big Island, het grootste eiland van de Hawaiiaanse archipel. U vindt hier acht van de dertien klimaatzones ter wereld en de natuur is navenant divers. Dicht regenwoud, stranden met zwart en wit zand, dorre vulkanische landschappen en adembenemende kliffen garanderen onvergetelijke indrukken. Tevens vindt u op Big Island het prachtige Volcanoes National Park, ook wel ‘de wieg van Hawaii’ genoemd, de vulkanen van dit UNESCO Werelderfgoed creëerden ongeveer vijf miljoen jaar geleden het eiland.