Air Cruise Parels van Noord-Amerika

Dag 17 & 18: Jackson Hole

1 / 15
2 / 15
3 / 15
4 / 15
5 / 15
6 / 15
7 / 15
8 / 15
9 / 15
10 / 15
11 / 15
12 / 15
13 / 15
14 / 15
15 / 15

Dag 15 & 16

Dag 17 & 18: Jackson Hole

San Francisco - Jackson Hole, Wyoming

Vliegtijd: 1.50 uur
Tijdsverschil: +1.00 uur

Welkom in het écht wilde wester van Amerika!

Een bezoek aan Noord-Amerika is niet compleet als u niet hebt genoten van de schoonheid van de uitgestrekte prairies. Jackson Hole is een vallei in Wyoming, vlak bij de grens van de staat Idaho. Een groot gedeelte van de noordelijke vallei maakt deel uit van het prachtige Grand Teton National Park. Van oudsher is deze vallei een belangrijke locatie voor indianen om te jagen en ceremonies te houden. Door het Grand Teton National Park en het nabijgelegen Yellowstone National Park is de interesse in Jackson Hole enorm toegenomen.

Uw accommodatie: Four Seasons Resort Jackson Hole Het Four Seasons Resort Jackson Hole ligt in Teton Village, midden in een land dat eeuwenlang vrijwel ongerept is gebleven. De majestueuze torenhoge bergen en weelderige vegetatie geven het Grand Teton National Park haar eigen karakter. Het Four Seasons Resort Jackson Hole omarmt deze organische sfeer omdat het de ruige, maar elegante stijl van het Westen verenigt met de service en het comfort van dit 5-sterren alpine resort. De accommodaties in de lodge variëren van ruime kamers en elegante suites tot weelderige privewoningen. De kamers met uitzicht op de vallei bieden weidse vergezichten over de vallei van Jackson Hole en het Gros Ventre-gebergte. De kamers roepen een verfijnd, Wild West gevoel op met een zacht, neutraal palet, leer, hout en steenaccenten in een warme en uitnodigende sfeer.

Dag 18 Jackson Hole en omgeving

Jackson Hole staat bekend als een mekka voor vliegvissen en trekt enthousiastelingen aan van over de hele wereld. Onze gidsen bieden werp- en vlieg bindlessen terwijl u dobbert in uw boot. Op slechts enkele minuten van het resort biedt Snake River een overvloed aan wilde dieren, onovertroff en landschappen van de Tetons - en vliegvissen van wereldklasse op de inheemse forel. Het veelgeprezen National Museum of Wildlife Art en de Mangelsen Gallery zijn een perfect alternatief voor kunstliefhebbers. Desgewenst kunt u een bezoek brengen aan een van de verschillende ateliers van kunstenaars en hun aan het werk zien.

Deze dag kunt u een keuze maken uit diverse excursies en activiteiten. Onder leiding van uw biologen maakt u een tour in het Grand Teton National Park, het Bridger Teton National Forest en de National Elk Refuge. Onderweg leert u over de flora en fauna, geologie en geschiedenis van dit belangrijke ecosysteem. Tevens krijgt u ook de kans om elanden, muilezelherten, bizons, beren, wolven, dikhoornschapen, Amerikaanse zeearenden, rivierotters, trompetzwanen, uilen en andere zeldzame vogels te spotten. Er is hier veel te zien en te beleven zoals de Continental Divide, Old Faithful, Fountain Paint Pots, Hayden Valley, Mud Volcano en Yellowstone Lake. Ook dieren in het wild zullen prioriteit krijgen. Uw deskundige gids zal regelmatig stoppen als de mogelijkheden zich voordoen voor het bekijken van dieren in het wild.