Air Cruise Parels van Noord-Amerika

Dag 4 & 5: Rocky Mountaineer

1 / 16
2 / 16
3 / 16
4 / 16
5 / 16
6 / 16
7 / 16
8 / 16
9 / 16
10 / 16
11 / 16
12 / 16
13 / 16
14 / 16
15 / 16
16 / 16

Dag 3

Dag 4 & 5: Rocky Mountaineer

Banff - Vancouver

Voor de komende twee dagen hebben wij geheel exclusief voor passagiers van Air Cruise Collection de exclusieve GoldLeaf Service van de Rocky Mountaineer trein gereserveerd. De tweedaagse treinreis van Banff naar Vancouver is een van de mooiste treinreizen ter wereld.

U doorkruist op spectaculaire wijze de Rocky Mountains en komt op plekken waar geen ander vervoermiddel kan komen. U rijdt door tunnels, over hoge viaducten en langs diepe ravijnen. Ondertussen vergaapt u zich aan het bergland met zijn besneeuwde toppen, oneindige bossen, diepe kloven en schuimende rivieren die u vanuit een uniek perspectief ziet.

Vanaf uw comfortabele zitplaats op het panoramische upperdeck geniet u door het glazen dak van een schitterend 360º uitzicht op de omgeving. Tevens heeft u exclusief toegang tot het open uitzichtbalkon aan de achterzijde van het rijtuig. Het beloven twee magnifieke dagen te worden aan boord van de Rocky Mountaineer.

Op de eerste dag vertrekt u om 08.00 uur vanuit Banff . ’s Avonds overnacht u in een comfortabel hotel in Kamloops, een rustig provinciestadje in British Columbia. Op de tweede dag van deze treinreis arriveert u aan het begin van de avond in Vancouver.

Uw hotel
In Vancouver verblijft u in het Fairmont Pacific Rim Hotel. Een glinsterende glazen toren aan de waterkant met uitzicht op hoge bergen. De Fairmont Pacific Rim mag dan een compromisloos modern uiterlijk hebben, maar van binnen is er een traditioneel warm welkom. Decadente kamers en suites stralen hightech luxe uit en hebben een prachtig uitzicht op de North Shore Mountains en Coal Harbour.