Air Cruise Parels van Noord-Amerika

Dag 8: Vancouver - Alaska (USA)

1 / 8
2 / 8
3 / 8
4 / 8
5 / 8
6 / 8
7 / 8
8 / 8

Dag 6 & 7

Dag 8: Vancouver - Alaska (USA)

Vliegtijd: 2.50 uur
Tijdsverschil: -1.00 uur

De Amerikaanse staat Alaska grenst in het oosten aan Canada en is omringd door de Grote Oceaan, de Beringzee en de Noordelijke IJszee. In Alaska gaat de natuur nog ongestoord haar gang. U vindt hier grizzlyberen, kolkende rivieren, groene bossen, besneeuwde bergtoppen en gletsjers.

U maakt een tour door Anchorage, op weg naar uw schitterend gelegen resort in Girdwood in het hart van de wildernis van Alaska. De komende dagen kunt u drie van de mooiste plekken van Alaska verkennen: Girdwood, Lake Clark National Park en het schitterende Kenai Fjords National Park bij Seward. Om iedere passagier de gelegenheid te geven om maximaal te genieten van beide excursies splitsen we het gezelschap op in meerdere kleine groepen. Wilt u liever in uw resort blijven en genieten van de omgeving, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Uw hotel: Alyeska Resort
Het Alyeska Resort ligt in Girdwood, in het hart van de wildernis van Alaska, te midden van het prachtige Chugachgebergte. Een adembenemend landschap met wilde dieren. Desgewenst kunt u ook een tocht maken met de Aerial Tram naar de top van de bergen. Hier geniet u van een ongeevenaard uitzicht op de indrukwekkende omgeving.