Exceptioneel Italië

Dag 10-12: Capri

1 / 10
2 / 10
3 / 10
4 / 10
5 / 10
6 / 10
7 / 10
8 / 10
9 / 10
10 / 10

Dag 9

Dag 10-12: Capri

De laatste drie dagen van deze reis rusten we uit op het mooie eiland Capri. Vanuit ons hotel varen we met een privéschip door de Golf van Napels naar Capri. Gedurende de rondvaart, vanaf het diepblauwe water, heeft u een prachtig uitzicht op de kustlijn.

De Romeinse keizers wisten wel wat de beste locatie was voor hun residenties: Capri.

Vandaag de dag is Capri een heerlijk eiland met internationale allure. Het eiland bestaat uit kalkachtige rotsen, steile kusten en schilderachtige plaatsjes. Capri heeft al jaren het image van dé ideale vakantiebestemming voor beroemdheden. Azuurblauw water, luxe jachten, mooie boetiekjes, fantastische restaurants en niet te vergeten de driekwart ‘Capri-broek’ maken het decor van een droomeiland compleet.

Om de ware essentie van Capri te ervaren, trekken de kenners naar de noordwestelijke hoek en het vredige stadje Anacapri, de thuisbasis van het Capri Palace Jumeirah. Anacapri ligt aan de voet van Monte Solaro, het hoogste punt van het eiland, en bestaat uit traditionele witgekalkte gebouwen en pittoreske voetgangerspaden. Een plek waar serene rust heerst en vanwaar de betoverende zeegrot Blue Grotto is te bewonderen.

Uw hotel: Capri Palace Jumeirah.
Capri Palace is meer dan een hotel, het is een ultieme belevenis op een bestemming waar u wordt omringd door ongerepte schoonheid. Het Capri Palace Jumeirah, gelegen in het hart van de Middellandse Zee, is een zeer luxe hotel waar gasten zich onderdompelen in de  adembenemende natuurlijke schoonheid van Capri en de fantasierijke en unieke kunstwerken van hedendaagse kunstenaars.

Het hotel, genesteld in een afgelegen hoek van het eiland met panoramisch uitzicht op de Golf van Napels, is perfect om drukte even achter u te laten, maar toch dicht genoeg bij vele eilandattracties. Het resort beschikt naast 68 onberispelijk ontworpen kamers, ook over enkele mooi gelegen restaurants met Michelinsterren. De beroemde Capri Beauty Farm & Spa zijn van wereldklasse.

Dag 12 Capri - Napels - Amsterdam

In de namiddag vliegen we per privévliegtuig vanaf Napels terug naar Nederland. Bij aankomst op de luchthaven staat uw privéchauffeur klaar om u naar huis te brengen.