Exceptioneel Italië

Dag 1: Amsterdam-Verona

1 / 8
2 / 8
3 / 8
4 / 8
5 / 8
6 / 8
7 / 8
8 / 8

Programma

Dag 1: Amsterdam-Verona

Uw privéchauffeur brengt u in de ochtend naar de luchthaven. Hier staat uw privévliegtuig al klaar voor vertrek naar Verona. Vroeg in de middag arriveren we in het unieke Byblos Art Hotel Villa Amistà nabij Verona. U maakt een excursie door de prachtige stad Verona en u kunt gebruik maken van de faciliteiten van uw hotel. Het diner genieten we in het restaurant van het hotel.

Restaurant Amistà is bekroond met een Michelinster en maakt gebruik van lokale producten die door chef-kok Mattia Bianchi worden bereid tot gastronomische hoogstandjes.

Na het diner gaan we naar de beroemde Arena van Verona voor een spectaculaire uitvoering van de opera Aida van Verdi.

Een ervaring om nooit te vergeten!

Ten tijde van het oude Romeinse Rijk bouwden de Romeinen amfitheaters in belangrijke steden. Ook Verona kreeg in het jaar 30 voor Christus een amfitheater. Met een capaciteit van 30.000 toeschouwers behoorde deze arena van Verona tot de grootste amfitheaters die ooit gebouwd zijn. Met een kleinere capaciteit (22.000 toeschouwers) als gevolg van een aardbeving in 1117 is de Arena nu de belangrijkste bezienswaardigheid van Verona.

Uw hotel: Het Byblos Art Hotel Villa Amistà.
Het hotel is rijkelijk gedecoreerd met moderne kunstwerken van wereldberoemde kunstenaars. Het is een grootse villa in klassieke Venetiaanse stijl, gesitueerd in een prachtig onderhouden tuin van vijf hectare. Het ultramoderne ontwerp van het interieur, van de beroemde architect en ontwerpen Alessandro Mendini, staat in schril contract met het exterieur van dit historische gebouw.