Exceptioneel Italië

Dag 2: Verona-Cortina d'Ampezzo

1 / 10
2 / 10
3 / 10
4 / 10
5 / 10
6 / 10
7 / 10
8 / 10
9 / 10
10 / 10

Dag 1

Dag 2: Verona-Cortina d'Ampezzo

Welkom op onze eerste tour dag. De door u gekozen supercar staat voor u klaar bij het hotel. U rijdt standaard in een Ferrari Portofino. Indien gewenst kunt u een upgrade van auto boeken. Na het ontbijt rijden we in noordwestelijke richting naar Valdobbiadene voor onze eerste stop: een fantastisch restaurant gelegen op een heuvel met uitzicht over de vallei. Na de lunch is het tijd voor de eerste bergpas: Passo Giau. Deze weg door de Dolomieten brengt ons naar Cortina d’Ampezzo. De route geeft u een idee van het rijgenot wat u de komende dagen te wachten staat.

Het mondaine dorp Cortina d’Ampezzo ligt midden in de zonnige en indrukwekkende Ampezzo vallei. In tegenstelling tot veel andere gebieden in de buurt met vele Oostenrijkse invloeden, is Cortina d’Ampezzo écht Italiaans.

's Avonds geniet u van een heerlijk diner.

Uw hotel: Cristallo, A Luxury Collection Resort & Spa.
Cristallo heeft een legendarische geschiedenis. Het hotel diende als militair hospitaal tijdens de Eerste Wereldoorlog en heeft vele leden van de Italiaanse high society en buitenlandse royalty’s mogen verwelkomen. De afgelopen jaren hebben talrijke renovaties plaatsgevonden. Er is de grootste zorg besteed aan het behoud van de oorspronkelijke kenmerken van het gebouw.

Lichthouten panelen, handgeschilderde bloemdetails en delicate kroonlijsten geven de ruime kamers een klassieke uitstraling waarbij de grote kroonluchters een extra vleugje luxe toevoegen.