Exceptioneel Italië

Dag 3: Cortina d'Ampezzo-Gardameer

1 / 7
2 / 7
3 / 7
4 / 7
5 / 7
6 / 7
7 / 7

Dag 2

Dag 3: Cortina d'Ampezzo-Gardameer

Vandaag rijden we over een van de beroemdste wegen van Italië: Grand Strada Delle Dolomiti, een werkelijk genot om over deze weg te mogen rijden met haar prachtige uitzichten. De route brengt ons in westelijke richting naar Canazei en vervolgens naar Bolzano, waar we stoppen voor de lunch. Na de lunch gaan we verder zuidwaarts over uitdagende bergpassen naar Riva del Garda.

Bolzano is het industriële, toeristische en culturele brandpunt van het grotendeels Duitstalige Südtirol (Alto Adige). Het oude centrum dat tussen de rivieren Talfer (Talvero) en Eisack (Isarco) ligt, is grotendeels bewaard gebleven. De statige renaissance en barok herenhuizen met erkertjes en trappenhuizen stralen nog steeds het Oostenrijkse karakter uit.

Uw hotel: Hotel Eala Limone sul Garda.
‘Eala’ is een Keltische naam en betekent ‘zwaan’. De zwaan die altijd aan de oevers van het Gardameer heeft geleefd is een symbool van puurheid, absolute elegantie en tevens de inspiratiebron voor het luxe Eala hotel. Passie, innovatie, authenticiteit, respect voor natuur en milieu vormen de kenmerken van het hotel.