Exceptioneel Italië

Dag 4: Gardameer-Bellagio, Comomeer

1 / 11
2 / 11
3 / 11
4 / 11
5 / 11
6 / 11
7 / 11
8 / 11
9 / 11
10 / 11
11 / 11

Dag 3

Dag 4: Gardameer-Bellagio, Comomeer

Via de machtige Passo Tonale en door de vallei van Sondrio rijden we naar het Comomeer. De lunch gebruiken we in Sondrio, de hoofdstad van Lombardije. We vervolgen onze weg richting de westelijke oever van het Comomeer. Vanuit uw supercar geniet u van mooie vergezichten. Aankomst in het Grand Hotel Villa Serbelloni.

Het Y-vormige Comomeer is gelegen in het uiterste noorden van Italië en wordt ook wel het mooiste meer van het land genoemd. Langs de oevers vindt u mondaine badplaatsen met chique hotels, gezellige straatjes en tal van bezienswaardigheden.

Uw hotel: Grand Hotel Villa Serbelloni.
Het Grand Hotel Villa Serbelloni is onlangs door Travel & Leisure uitgeroepen tot het Beste Resort in Italië. Het hotel ligt aan de rustige oevers van het Comomeer in het middeleeuwse stadje Bellagio. Al meer dan 146 jaar is het luxueuze hotel een vakantiebestemming voor aristocratie, royalty’s en beroemdheden. Gasten van het Serbelloni hebben het gevoel dat ze verblijven in een privé-aristocratisch groots landgoed op een van de mooiste plekjes ter wereld. Op loopafstand vindt u de beste zijdewinkels van Italië. Er zijn twee restaurants onder leiding van chef-kok Ettore Bocchia, waarvan één een Michelinster heeft.