Exceptioneel Italië

Dag 5: Bellagio, Comomeer-Modena

1 / 7
2 / 7
3 / 7
4 / 7
5 / 7
6 / 7
7 / 7

Dag 4

Dag 5: Bellagio, Comomeer-Modena

Vandaag rijden we richting het zuiden. Net voorbij Milaan gaan we via de snelweg naar Modena. In Modena bezoeken we na de lunch de beroemde fabrieken van Lamborghini alvorens we inchecken bij ons hotel. Het diner vanavond is in een gezellig restaurant in het centrum van Modena.

Modena is een stad die het rijke Italiaanse erfgoed en de cultuur heeft behouden. U vindt hier veel bezienswaardigheden: Museo Enzo Ferrari, Casa Museo Luciano Pavarotti, Museo della Figurina, Palazzo dei Musei, Galleria Estense en talrijke ‘acetaia’ waar de beroemde balsamicoazijn van Modena vakkundig volgens traditie wordt geproduceerd.

Uw hotel: Maranello Palace.
Hotel Maranello Palace, gelegen in het hart van Motor Valley in de scharlakenrode schaduw van de Ferrari-fabriek, is het meest prestigieuze hotel van de regio. Alles ademt hier de aanwezigheid van Ferrari. Enzo Ferrari is hier in 1947 begonnen met de ontwikkeling van wat nu een van de meeste prestigieuze automerken van de wereld is geworden. Het Maranello Palace ligt tegenover de windtunnel van Ferrari. Het hotel biedt moderne en elegante kamers, suites en appartementen op slechts 1 km van het stadscentrum.