Exceptioneel Italië

Dag 6: Modena-Florence

1 / 7
2 / 7
3 / 7
4 / 7
5 / 7
6 / 7
7 / 7

Dag 5

Dag 6: Modena-Florence

We vervolgen onze reis via de Passo dell’Abetone naar Florence. Deze weg is een waar meesterwerk en staat ook bekend als het testcircuit van Ferrari. Ten noorden van Pistoia stoppen we voor de lunch. Dé perfecte locatie om de typisch Toscaanse keuken te proeven en te genieten van het uitzicht over de Florence. Na de lunch vervolgen we de reis via de beroemde Futa Passo naar Florence en Fiesole.

Uw hotel: The St. Regis Florence.
The St. Regis Florence, ontworpen door Filippo Brunelleschi, is gevestigd in het historische centrum van Florence. Het hotel, gebouwd in 1432, biedt aristocratische grandeur en is  uitzonderlijk gelegen aan de Arno rivier. Het hotel heeft een indrukwekkende geschiedenis en veel kenmerken van die geschiedenis vindt u terug in de imponerende originele fresco’s. Het hotel ontving vele illustere gasten.

Elke kamer en suite heeft een eigen stijl - of het nu een “Medici”, “Fiorentino” of “Renaissance” -stijl is- elk met rijk gekleurde stoffen, hemelbedden en sommige plafonds met schitterende fresco’s. In restaurant Winter Garden gaat culinaire uitmuntendheid gepaard met de warme service van een team van experts en sommeliers. Executive Chef Gentian Shehi, een snel reizende ster onder de beste chef-koks in Italië, biedt traditionele Toscaanse gerechten. De chef presenteert culinaire creaties, vervaardigd met een moderne aanpak en aandacht voor de beste kooktechnieken.