Exceptioneel Italië

Dag 8: Castiglione della Pescaia-Rome

1 / 8
2 / 8
3 / 8
4 / 8
5 / 8
6 / 8
7 / 8
8 / 8

Dag 7

Dag 8: Castiglione della Pescaia-Rome

We volgen de schitterende Toscaanse kust zuidwaarts richting Rome. De lunch genieten we op het prachtige schiereiland Monte Argentario in de haven van Porto Ercole.

Porto Ercole ligt op het schiereiland Monte Argentario in de provincie Grosseto in het zuiden van Toscane. Het is een prachtig gelegen havenplaats op korte afstand van de lagune Orbetello. In 1959 liet prins Bernhard hier zijn vakantievilla l’Elefante Felice bouwen. Monte Argentario was jarenlang de vakantiebestemming van de koninklijke familie.

Uw hotel: Hotel Rome Cavalarie, A Waldorf Astoria Hotel.
Hotel Rome Cavalarie, A Waldorf Astoria Hotel ligt op de hoogste heuveltop van Rome en biedt een panoramisch uitzicht op de Eeuwige Stad en de Sint-Pietersbasiliek. Het interieur van het hotel is klassiek en eigentijds met een museumwaardige collectie schilderijen, wandtapijten en antiek meubilair die de openbare ruimten sieren. Restaurant La Pergola is het eerste en ook het enige restaurant van Rome met drie Michelinsterren. Onder leiding van de alom geprezen chef Heinz Beck wordt het uitgekozen menu geaccentueerd met een wijnkaart die samengesteld is uit ruim 70.000 flessen van wereldklasse. Tevens is er keus uit een lijst met 45 soorten water, authentieke Italiaanse oliën en balsamicoazijn van de beste lokale producenten. Ontspan in de bekroonde luxe spa met exclusieve Zwitserse behandelingen van La Prairie en unieke etherische oliën van Aromatherapy Associates.