Air Cruise Parels van Down Under

Dag 3: Sydney

1 / 3
2 / 3
3 / 3

Dag 1 & 2

Dag 3: Sydney

U komt ’s morgens vroeg aan in Sydney. Om te wennen aan het tijdsverschil zijn er op deze dag tot aan het diner geen activiteiten gepland. Indien gewenst is er uiteraard een individuele excursie mogelijk, wij helpen u hier graag bij.

Uw hotel is zeer gunstig gelegen aan de haven in het hart van Sydney.  Sydney is een levendige stad met een ongeëvenaarde stijl en variatie. Het is een van de mooiste steden ter wereld. De stad is gebouwd rondom een van de grootste en mooiste natuurlijke havens van de wereld. U vindt eindeloos lange surfstranden aan de kust van de Pacific Ocean ten noorden en zuiden van de stad. De meest beroemde bezienswaardigheid van Sydney is het spectaculaire Opera House met haar gracieuze ‘zeilen’. Het Opera House is het centrum van culturele activiteiten met een groot aanbod aan opera, ballet en toneel. 

Door een combinatie van een zonnig klimaat en een relaxte levensstijl is Sydney ongetwijfeld een van de meest trendy steden die de wereld te bieden heeft. 

Vroeg in de avond gaat u naar de ‘O Bar and Dining’ voor het welkomstdiner. Dit restaurant is hoog boven de stad gelegen en beschikt over een prachtig uitzicht op Sydney.

Uw hotel is het InterContinental Sydney, gevestigd in een historisch 19e-eeuws gebouw in Circular Quay, nabij The Rocks. Uw Club Room heeft uitzicht op de beroemde haven. De lounge voor de clubleden is gevestigd op de 31ste etage. Hier heeft u een schitterend uitzicht over de haven en het Opera House.