Air Cruise Parels van Down Under

Dag 4 - 6: Sydney & omgeving

1 / 7
2 / 7
3 / 7
4 / 7
5 / 7
6 / 7
7 / 7

Dag 3

Dag 4 - 6: Sydney & omgeving

Vandaag ontdekt u het historische ‘Rocks’, het gebied waar Australië is ontstaan met een doolhof aan terrashuizen, gerestaureerde magazijnen, pubs en restaurants. Andere bezienswaardigheden die op het programma staan, zijn onder andere de beroemde Sydney Harbour Bridge , de historische gebouwen van Macquarie Street: Parliament House, The Mint en de Hyde Park Barracks. Bij Mrs Macquarie’s Chair heeft u een adembenemend uitzicht over de stad en haven. Uiteraard zal een bezoek aan het beroemde Bondi Beach niet ontbreken.

Bij het pittoreske Botanic Gardens Restaurant wordt de lunch in de open lucht genoten op een betoverende locatie. In Darling Harbour ligt een replica van de HMS Endeavour, het Britse onderzoeksschip van James Cook die op zijn eerste ontdekkingsreis in 1770 nabij de oostkust van Australië aan wal ging in wat nu bekend staat als Botany Bay in Sydney.

De rest van de middag is ter vrije besteding. ‘s Avonds maakt u een privécruise door de haven. Tijdens de cruise zult u genieten van een zeer bijzonder diner en wijnproeverij.

Dag 5 Blue Mountains

Het Blue Mountains National Park is een van de zeven nationale parken die samen The Greater Blue Mountains World Heritage Area vormen. Dit wonderbaarlijke landschap met rotsen van zandsteen, diepe ravijnen en nevelblauwe eucalyptusbossen bevat vele
bezienswaardigheden. Uw gids neemt u buiten de begaande paden mee om afgelegen uitkijkpunten te bezoeken en u over de geschiedenis, flora en fauna van deze prachtige regio te vertellen. U maakt kennis met dieren die alleen in Australië voorkomen: kangoeroes, emoes, wombats en koala’s. U bezoekt een reeks van prachtige uitkijkpunten van de Jamison Valley en de Eagle Hawk Lookout, een afgelegen uitkijkpunt ver weg van de drukte. Het karakter van de Three Sisters verandert de gehele dag omdat het zonlicht de prachtige kleuren laat uitkomen. Na de lunch bezoekt u nog Govetts Leap en de Mount Tomah Botanic Gardens voordat u terug naar Sydney rijdt.

's Avonds geniet u van een heerlijk diner in één van de door ons geselecteerde restaurants in Sydney.