Air Cruise Parels van Down Under

Dag 6: Hobart

1 / 3
2 / 3
3 / 3

Dag 4 - 6
23 november - 14 december 2019

Dag 6: Hobart

Dag 6: Sydney - Hobart
Vliegduur: 1.45 uur

Vandaag maakt u kennis met uw privévliegtuig en haar bemanning.  U vliegt van Sydney naar Hobart op Tasmanië. Vrijwel nergens ter wereld is de lucht zuiver-der dan in Tasmanië. Dit eiland ten zuidoosten van Australië staat bekend om zijn ruige en ongerepte natuur wat het tot een van de schilderachtigste eilanden ter wereld maakt.

Fascinerende koloniale dorpen, prachtige regenwouden, meren, unieke flora en fauna en schone stranden ken-merken Tasmanië. Een groot deel van het eiland staat niet voor niets op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Het gezellige en sfeervolle Hobart is de hoofdstad van Tasmanië. Net als in Sydney speelt de haven een belangrijke rol in het leven in de stad. De stad grenst aan Mount Wellington en de Derwent River. Na aankomst gaat u Hobart op een bijzondere manier verkennen.

Het drijft maar is geen boot. Zwevend over Sullivan’s Cove, heeft de Glass House stijl opnieuw uitgevonden op het Waterfront van Hobart. Elegante cocktails, een door Tasmanië geïnspireerd menu, internationale flair en een prachtig uitzicht over de haven zijn de ingrediënten van het diner deze avond.

U verblijft de komende 3 nachten in het zeer bijzondere MACq 01 Hotel. MACq 01 is ontworpen om u de ultieme Tasmaanse ervaring te bieden. In het hotel ziet u de essentie van Tasmanië in een rijkdom aan geneugten: vers “Tassie” eten, een knapperend haardvuur, sieraden en curiosa uit het verre verleden, allemaal omringd door de verhalen en karakters die Tasmanië tot de onvergetelijke plek hebben gemaakt die het nu is.