Air Cruise Parels van Down Under

Dag 7 & 8: Freycinet NP & Bruny Island

1 / 13
2 / 13
3 / 13
4 / 13
5 / 13
6 / 13
7 / 13
8 / 13
9 / 13
10 / 13
11 / 13
12 / 13
13 / 13

Dag 6
23 november - 14 december 2019

Dag 7 & 8: Freycinet NP & Bruny Island

Dag 7: Freycinet National Park

U vertrekt uit Hobart voor een bezoek aan Freycinet NP. Onderweg heeft u prachtig uitzicht op Maria Island en ziet u de kuststadjes Orford en Swansea. Freycinet N.P. was een van de eerste nationale parken van Tas-manië. Wineglass Bay ligt in het Freycinet N.P. aan de oostkust van Tasmanië. Een kustgebied rijk aan prach-tige landschappen. Roze bergen van graniet vormen de achtergrond voor afgelegen baaien, ongerepte wateren, stranden met wit zand en met een unieke flora en fauna.

U ervaart de exquise schoonheid van de Freycinet Peninsula tijdens een cruise door Wineglass Bay. Ontdek Wineglass Bay zoals weinig mensen dat doen, geniet van een Tasmaanse ‘boerenlunch’ als we het anker neerlaten. Proef lokale dranken en wijnen gemaakt in een perfect klimaat in de beste ‘natuurbar’ van de wildernis. U zult  genieten van een prachtig uitzicht, een overvloed aan wilde dieren en een zeldzaam intiem perspectief op een van de meest uitzonderlijke plekken in Tasmanië. Na de cruise gaat uw ontdekkingstocht verder in het Freycinet National Park naar Sleepy Bay en de Cape Tourville vuurtoren.

Op de weg terug naar Hobart bezoekt u een wijnmakerij om de heerlijke lokale wijnen te proeven. U zult genieten van het diner in een geweldig visrestaurant: Mures.

Dag 8: Bruny Island

Vandaag bezoekt u het nog vrij onbekende Bruny Island. De meervoudig bekroonde cruise van Robert Pennicott neemt u mee langs de ruige kust van de hoogste kliffen van Tasmanië. U gaat diepe grotten binnen en zoekt mee naar zeehonden, dolfijnen en zeevogels. De hele dag lang verkent u het ongelooflijke landschap van Bruny Island. Geniet van het uitzicht op uitkijkpunt The Neck, loop over stranden met wit zand en zoek naar zeldzame witte wallaby’s in een privéreservaat.

U sluit de dag af met het proeven van bekroonde kazen en ambachtelijk bier bij Bruny Island Cheeses voordat u terug gaat naar Hobart. Het diner wordt geserveerd in een heerlijk restaurant.