Air Cruise Parels van Down Under

Dag 9 - 12: Hayman Island

1 / 13
2 / 13
3 / 13
4 / 13
5 / 13
6 / 13
7 / 13
8 / 13
9 / 13
10 / 13
11 / 13
12 / 13
13 / 13

Dag 7 & 8

Dag 9 - 12: Hayman Island

Dag 9: Hobart - Hayman Island, Whitsundays
Vliegtijd: 3.40 uur

U vliegt van Hobart naar Hamilton Island gelegen in de Whitsundays. Voor de oostkust van Queensland, tussen Mackay in het zuiden en Bowen in het noorden, liggen 74 eilanden die samen de Whitsundays vormen. Tropische eilanden met witte  poederstranden, groene bossen en mooie rotspartijen grenzend aan een diepblauwe zee en het Great Barrier Reef.

Geniet van de zonsondergang en een magisch uitzicht op het water van de Whitsundays. Met het zand tussen uw tenen is Hayman Beach een ideale setting om te genieten van de welkomstcocktails voorafgaand aan uw welkomstdiner. Kies uit de heerlijke geneugten van de grill, bereid door uw chef op het strand.

Hayman Island is een privé eiland met een unieke resort ervaring die ontspanning, rust, luxe en natuurlijke schoonheid biedt.

Dag 10 & 11: Great Barrier Reef

Uw ontbijt vindt plaats in het restaurant dat gelegen is aan het strand met een panoramisch uitzicht over de Whitsundays. Vandaag ontdekt u de indrukwekkende schoonheid van het Great Barrier Reef. U gaat aan boord van het splinternieuwe jacht de Ocean Blue. In alle comfort ontdekt u vandaag de verbluffende schoonheid van Knuckle Reef Lagoon, een van de meest spectacu-laire gedeeltes van het Great Barrier Reef. U verkent tijdens de cruise de spectaculaire onderwaterwereld van het rif. Snorkel- en duikapparatuur is voor u geregeld.

Het Great Barrier Reef is het grootste koraalrif ter wereld. Het onderwaterleven bestaat uit schitterend koraal en tropische vissen in alle kleuren van de regenboog. In het Great Barrier Reef leven allerlei soorten zeedieren. Denk hierbij aan zeeschildpadden, maar ook aan rifhaaien, roggen en duizenden soorten kleurrijke koraal-vissen. Het is een ultieme ‘Bounty’ bestemming voor de kust van Australië en een van de mooiste duikplekken ter wereld.

Op dag 11 geniet u van een vrije dag. U kunt heerlijk ontspannen of gebruik maken van de vele faciliteiten die het resort u biedt. U kunt golfen, wandelen of gebruik maken van de vele watersport activiteiten. Geniet op de laatste avond in de Whitsundays van een fantastisch diner in de prachtige tuinen rondom de Formal Gardens van Hayman Island. Uitstekende service en een tropische sfeer maken uw laatste avond hier onvergetelijk.