Air Cruise Parels van het Verre Oosten

Dag 3 - 5: Beijing

1 / 7
2 / 7
3 / 7
4 / 7
5 / 7
6 / 7
7 / 7

Dag 1 & 2

Dag 3 - 5: Beijing

Dag 3 Tashkent - Beijing

Vliegtijd: 5.30 uur.
Tijdsverschil Tashkent - Beijing: +3 uur.

Na uw ontbijt vertrekt u naar het vliegveld van Tashkent voor uw vliegt naar Beijing. 

Beijing is een van de vier grote oude hoofdsteden van China. De stad is reeds sinds de stichting van de Qing-dynastie in 1644 de hoofdstad van China, met uitzondering van de periode 1928-1949, toen Nanjing de hoofdstad was. Het is al eeuwenlang dé spil in de geschiedenis van China. 

Uw hotel: The Peninsula Beijing
The Peninsula Beijing is het eerste luxe hotel dat in 1986
in Beijing is gebouwd als Palace hotel. Het luxueuze hotel is bekroond door Forbes als mooiste hotel in Beijing in zowel 2018 als 2019. Het hotel biedt een combinatie van tijdloos Chinees kunstenaar- en vakmanschap, moderne technologie en een uitmuntende service in het hart van de dynamische hoofdstad van China. De suites hebben een minimale oppervlakte van 60 m² en bieden elk een aparte slaapkamer, woonkamer, marmeren badkamer en kleedkamer.

Dag 4 & 5 Beijing

Alle periodes van de rijke geschiedenis hebben sporen  achtergelaten in de vorm van prachtige paleizen, tempels en enorme stenen muren en poorten. Kunst-schatten en universiteiten hebben van Beijing het centrum van cultuur en kunst gemaakt.

Tijdens uw bezoek zult u een aantal van de mooiste bezienswaardigheden verkennen, zoals de Verboden Stad, tegenwoordig omgevormd tot het Paleis Museum met rijke keizerlijke collecties Chinese kunst, De Tempel
van de Hemel (Tiantan), het Zomerpaleis en het oude Zomerpaleis, het Plein van de Hemelse Vrede en uiteraard de Chinese Muur. Tevens is er voldoende tijd om de stad zelf te verkennen.

Overnachting: The Peninsula Beijing.