Air Cruise Parels van Afrika

Dag 14 - 17: Seychellen

1 / 4
2 / 4
3 / 4
4 / 4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Dag 12 - 14

Dag 14 - 17: Seychellen

Dag 14 Nairobi - Seychellen
Vliegtijd 2:40 uur

Na het ontbijt vliegt u met kleinere vliegtuigen terug naar Nairobi en aansluitend met uw eigen privévliegtuig naar de exotische Seychellen. Een waar paradijs in de Indische Oceaan waar u alle indrukken van de afgelopen dagen kunt verwerken in een serene omgeving.

U verblijft op het grootste eiland van de archipel, Mahé. Hier is ook de hoofdstad Victoria gevestigd. 

Ontegenzeggelijk zijn de stranden de grootste attracties van de Seychellen, parelwitte zandstranden aangeraakt door het heldere water van de Indische Oceaan, afgewisseld met gigantische granieten rotsblokken en weelderige groene bergen.

Dag 15 & 16 Seychellen

Het is heerlijk uitrusten op de Seychellen en uw resort na de vele indrukken en activiteiten van de afgelopen dagen. De Seychellen bestaat uit een groep van 115 tropische eilanden. De eilanden beslaan een gezamenlijke oppervlakte van 455 km² en liggen verspreid over honderdduizenden vierkante kilometers in het turquoise zeewater van de Indische Oceaan, ten noordoosten van Madagaskar. 

De meeste eilanden bieden schitterende witte zandstranden en helderblauw water. De drie grotere eilanden Mahé, Praslin en La Digue zijn atollen van graniet, de buitenste eilanden bestaan uit koraal. 

De overheid stimuleert het luxueuze toerisme om te voorkomen dat grote massa's mensen de fraaie en kwetsbare natuur aantasten. Zeldzame exotische diersoorten leiden hier dan ook een ongestoord leven. Bijna de helft van de eilanden is uitgeroepen tot beschermd natuurgebied. 

Bij de eilanden kan men uitstekend duiken of snorkelen op zoek naar tropische vissoorten en koraalriffen. Op de Seychellen groeien veel planten die nergens anders voorkomen. De bevolking van de eilanden leeft veelal van landbouw, toerisme en visvangst.

Het constante en zeer aangename klimaat, de vriendelijke multiculturele bevolking, de imposante natuur, de altijd warme oceaan en de tropische groene wouden maken de Seychellen tot een waar paradijs.