Air Cruise Parels van Afrika

Dag 4 - 6: Sossusvlei, Namibië

1 / 7
2 / 7
3 / 7
4 / 7
5 / 7
6 / 7
7 / 7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 / 3
2 / 3
3 / 3

Dag 3 & 4

Dag 4 - 6: Sossusvlei, Namibië

Dag 4: Livingstone - Sossusvlei

Na het ontbijt maakt u een onvergetelijke helikoptervlucht over de Victoriawatervallen en de Zambezi. U zult genieten van het prachtige uitzicht tijdens deze ‘Flight of Angels’. Na deze bijzondere ervaring vliegt u naar Windhoek in Namibië. In Windhoek aangekomen, reist u verder in kleinere vliegtuigen naar de indrukwekkende Sossusvlei. 

Hier vindt u de hoogste zandduinen ter wereld. In Namibië zijn niet veel accommodaties die het aantal gasten van onze aircruise kunnen ontvangen. Daarom hebben wij hier gekozen voor twee uniek gelegen accommodaties.

Dag 5 

De Sossusvlei is een vallei in het midden van de Namib Woestijn. De vallei ligt in het Namib Naukluft National Park. Majestueus rijzen de 325 meter hoge, roodoranje zandduinen op uit de vlakte met geel savannegras. 

De duinen zijn niet alleen de oudste en hoogste zandduinen ter wereld, maar ook hét handelsmerk van Namibië.

De duinen hebben unieke kleuren die veranderen bij het opkomen en ondergaan van de zon. Dit levert een schouwspel op dat u echt niet mag missen. Fotosucces is verzekerd in dit spel van uniek licht, schaduw en rood zand. Het is toegestaan om vrij te wandelen in Sossusvlei en u kunt hier de zandduinen zelfs beklimmen.