Air Cruise Parels van de Oriënt

Dag 11 & 12: Bagan, Myanmar

1 / 7
2 / 7
3 / 7
4 / 7
5 / 7
6 / 7
7 / 7

Dag 9 & 10

Dag 11 & 12: Bagan, Myanmar

Dag 11 Siem Reap - Yangon - Bagan

Vandaag vliegt u van Siem Reap naar Yangon in uw privévliegtuig. Omdat ons toestel niet mag landen in Bagan vliegt u met een lokale charter van Yangon naar Bagan.

In de loop van de middag arriveert u in Bagan.

Bagan, vroeger Pagan genaamd, ligt aan de Oostelijke oever van de Irrawaddy rivier. Het is verdeeld in Old Bagan, New Bagan en Nyaung Oo. Van de 11e tot de 13e eeuw, toen Bagan nog de hoofdstad was van Myanmar, construeerden de heersers hier duizenden enorme stoepa's en tempels, waarvan er nog steeds veel op de oever van de Irrawaddy rivier staan.

Tijdens uw verblijf in Bagan bezoekt u met paard en wagen het oude Bagan met lokale gidsen. U zult genieten van de zonsondergang en een onvergetelijk uitzicht vanaf O Gyan Pe Hill.

U verblijft in het Aureum Palace Hotel. Dit is het tophotel van Bagan en ligt in een 27 hectare grote tropische tuin. Het hotel biedt luxe faciliteiten voor haar gasten. De ruime villa's zijn ingericht met veel antiek en kunstwerken die de villa's een majestueus karakter geven.

Dag 12 Bagan

Begin uw ochtend met een ongelooflijke vlucht per luchtballon over de met tempels bezaaide vlakte van Bagan. Geniet van heerlijke broodjes, croissants en een kopje koffie of thee terwijl de ballon vol hete lucht wordt geblazen.

Klim aan boord en stijg langzaam boven duizenden vergulde stoepa's en tempels uit met op de achtergrond de indrukwekkende Irrawaddy rivier. Dit is een unieke en onvergetelijke ervaring (het programma van de ballonvaart is onder voorbehoud van weersomstandig-heden).

In de namiddag bezoekt u de Ananda Pahto tempel. Vervolgens maakt u een korte boottocht over de Irrawaddy rivier.