Air Cruise Parels van de Oriënt

Dag 1 & 2: Jordanië

 

1 / 9
2 / 9
3 / 9
4 / 9
5 / 9
6 / 9
7 / 9
8 / 9
9 / 9

 

 

 

 

Programma

Dag 1 & 2: Jordanië

Dag 1 Amsterdam – Aqaba
Vliegtijd 4:55 uur

Op de luchthaven van Schiphol-Oost wordt u ontvangen door uw tourmanagers en de bemanning van uw privévliegtuig. Daarna vliegt u naar de eerste bestemming van uw ontdekkingsreis door Azië: Aqaba in Jordanië. Geniet van de service en relax in de comfortabele stoelen aan boord. Om ongeveer 15.15 uur komt u aan in Aqaba. Onze touringcars staan klaar op de luchthaven voor uw transfer naar het hotel. 's Avonds geniet u van uw diner bij het het hotel.

U verblijft twee nachten in het Al Manara, A Luxury Collection Hotel. Het hotel ligt aan de oevers van de Rode Zee en tegen de ruige achtergrond van de uitgestrekte granieten bergketen. Het hotel is uitzonderlijk ingericht en heeft een eigen zandstrand waar u het hele jaar door kunt ontspannen en genieten van het gematigde klimaat .

Dag 2 Petra

Na het ontbijt rijdt u naar Petra. Uw lokale gids vertelt u alles over de boeiende geschiedenis van deze roze-rode stad. Het magische Petra is een van de 7 wereldwonderen.

De antieke stad Petra werd van 800 voor Christus tot 100 na Christus gebouwd door de Nabateeërs. In dit tijdperk was Petra een in de steile rotsen uitgehouwen fort in een gebied dat vrijwel onbereikbaar was. Tegenwoordig is Petra de nummer één bezienswaardigheid van Jordanië.