Air Cruise Parels van de Oriënt

Dag 13 - 16: Malediven

1 / 8
2 / 8
3 / 8
4 / 8
5 / 8
6 / 8
7 / 8
8 / 8

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dag 11 - 13

Dag 13 - 16: Malediven

Dag 13 Bagan – Malé
Vliegtijd 4:35 uur

Uw eigen vliegtuig kan helaas geen gebruik maken van het vliegveld bij Bagan. De startbaan is te kort. Van Bagan vliegt u met de lokale luchtvaartmaatschappij naar Mandalay en aansluitend met uw privéjet naar Malé op de Malediven. Na aankomst op Malé Airport op de Malediven gaat u met een watervliegtuig naar uw resort. Deze vlucht is al een belevenis op zich. Gedurende de vlucht ziet u de enorme uitgestrektheid van deze archipel.

De Malediven is een eilandengroep bestaande uit 1190 koraaleilanden, gegroepeerd in 26 atollen in de Indische Oceaan ten zuidwesten van India. De eilanden liggen verspreid over een oppervlakte van circa 90.000 km², maar de totale landoppervlakte is slechts 300 km². Het grootste eiland is 5 km² groot en er zijn er maar negen die groter zijn dan 2 km². Tweehonderd eilanden zijn bewoond, waarvan 88 resorts zijn. Het is een waar paradijs met hagelwitte stranden en azuurblauw water. De eilanden hebben een prachtige onderwaterwereld met kleurrijke koraalriffen en een grote verscheidenheid aan vissoorten, zoals trompetvissen, clownsvissen, stingrays, barracuda’s, manta’s en haaien. De bevolking is gastvrij en leeft voornamelijk van het toerisme, de visvangst en scheepsbouw.

 

Dag 14 & 15 Malediven

Het Hurawalhi Resort in de Malediven is ongeëvenaard, buitengewoon en volkomen origineel. Milieuvriendelijk innovatie, een adembenemend onderwaterrestaurant, een tropisch Champagne Pavilion, stijlvolle villa’s, uitsluitend voor volwassenen en geen andere resorts zo ver als het oog reikt. Hurawalhi biedt zijn eigen kijk op het paradijs. Dit is de Malediven geherdefinieerd; een unieke vijf-sterren resort ervaring, verscholen tussen de spectaculaire koraalriffen van het Lhaviyani Atoll.

Het resort heeft een collectie van prachtig ontworpen, exclusieve en uiterst ruime villa’s. Perfect gepositioneerd, zodat alle gasten kunnen genieten van zowel zonsopgang of zonsondergang panorama’s. Er is een keuze uit restaurants die onder meer op het strand, over het water en zelfs onder het water gelegen zijn en zij ondersteunen de filosofie dat in Hurawalhi niets onmogelijk is.

Hurawalhi is uniek wat betreft haar innovatie op het gebied van duurzaam toerisme. Met behulp van zonnepanelen, een eigen waterbottelarij, energiebesparende oplossingen, warm water recycling en een in-house mariene bioloog zijn de ecologische geloofsbrieven de beste van de Malediven. Het eiland is onder andere een broedplaats van de groene schildpadden, mantraroggen en de verpleegsterhaaien.

Wise Oceans is belast met het behoud van deze natuurlijke habitat en vertellen u graag over het fragiele ecosysteem van de spectaculaire onderwaterwereld. Snorkelen of duiken is hier een onvergetelijke ervaring. Wise Oceans werkt nauw samen met het PADI duikcentrum van het Resort.

Inclusief: transfers per watervliegtuig, 3 nachten verblijf in het Hurawalhi Resort in een luxe strandvilla (105 m2) met privéstrand.

Er zijn diverse upgrades mogelijk o.a. naar een luxe over-water villa. Verblijf op basis van All Inclusive Plus. De maaltijden dienen genuttigd te worden in het Canelli Restaurant. Er is een toeslag voor à la carte menu’s en de lunches en diners in het onderwaterrestaurant 5.8. De toeslag voor een lunch in het onderwaterrestauraunt 5.8 bedraagt € 150,- p.p. De toeslag voor het diner bedraagt € 280 p.p.