Air Cruise Parels van de Oriënt

Dag 15 - 17: Malediven

1 / 8
2 / 8
3 / 8
4 / 8
5 / 8
6 / 8
7 / 8
8 / 8

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dag 13 & 14

Dag 15 - 17: Malediven

Dag 15 Yangon – Malediven
Vliegtijd 4:35 uur

Na het ontbijt vliegt u met uw privéjet naar Gan International Airport op de Malediven. Na aankomst op de Malediven wordt u per boot naar uw resort gebracht. 

De Malediven is een eilandengroep bestaande uit 1190 koraaleilanden, gegroepeerd in 26 atollen in de Indische Oceaan ten zuidwesten van India. Het is een waar paradijs met hagelwitte stranden en azuurblauw water. De eilanden hebben een prachtige onderwaterwereld met kleurrijke koraalriffen en een grote verscheidenheid aan vissoorten, zoals trompetvissen, clownsvissen, stingrays, barracuda’s, manta’s en haaien. De bevolking is gastvrij en leeft voornamelijk van het toerisme, de visvangst en scheepsbouw. 

Dag 16 & 17 Malediven

U verblijft in het prachtige Shangri-La’s Villingili Resort & Spa. Het resort biedt de VIP luxe die u van een Shangri-La’s resort mag verwachten. Villingili Island, het enige eilandresort in de Addu Atol, is een prachtige parel in het hart van de Indische Oceaan. De hartvormige atol wordt beschermd door een schitterend tropisch koraalrif. Het gehele jaar is hier een perfecte temperatuur. De azuurblauwe oceaan, de witte stranden, de luxe van het resort en het rijke zeeleven zorgen ervoor dat u onvergetelijke verblijf heeft op één van de mooiste locaties van de Malediven. 

De zeer ruime water villa’s (166 m²!) vormen een perfecte harmonie met de kust en de golven. Van zonsopgang tot zonsondergang bieden deze villa's een prachtig uitzicht over de oceaan. Geniet van de rust, de kleuren en de eindeloze horizon waar het turquoise water en de saffier blauwe lucht in elkaar versmelten. 

De dichte vegetatie van Villingili onderscheidt zich het van vele andere eilanden in de  Malediven. Het Reef Care project is bedoeld om het bewustzijn en de betrokkenheid van de gasten te vergroten voor wat betreft de bescherming van de prachtige onderwaterwereld.

Er zijn tal van watersportactiviteiten mogelijk zoals duiken, snorkelen, het maken van boottochten, eilandhoppen, waterskiën, kajakken en voor de golfliefhebbers is er een schitterende aangelegen 9-holes golfbaan, de enige golfbaan op de Malediven.

The Chi Spa bevindt zich in een eigen kuuroord op het resort en biedt ruime behandelingsvilla's met privétuinen en stoombaden en een uniek yogapaviljoen met uitzicht op de Indische Oceaan. De spa biedt u een selectie van heerlijke massages en  lokaal geïnspireerde behandelingen.

Er zijn zes restaurants en bars aanwezig. Tevens kunnen gasten genieten van ‘Dine by Design’ met door de chef naar uw wens gemaakte gerechten op een exclusieve locatie op het eiland.