Air Cruise Parels van de Oriënt

Dag 15 - 17: Malediven

1 / 8
2 / 8
3 / 8
4 / 8
5 / 8
6 / 8
7 / 8
8 / 8

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dag 13 & 14

Dag 15 - 17: Malediven

Dag 15 Yangon – Malé, Malediven
Vliegtijd 4:35 uur

Na het ontbijt vliegt u met uw privéjet naar Malé op de Malediven. Na aankomst op Malé Airport wordt u per watervliegtuig naar uw resort gebracht. Deze vlucht is al een belevenis op zich. Gedurende de vlucht ziet u de enorme uitgestrektheid van deze archipel.

De Malediven is een eilandengroep bestaande uit 1190 koraaleilanden, gegroepeerd in 26 atollen in de Indische Oceaan ten zuidwesten van India. Het is een waar paradijs met hagelwitte stranden en azuurblauw water. De eilanden hebben een prachtige onderwaterwereld met kleurrijke koraalriffen en een grote verscheidenheid aan vissoorten, zoals trompetvissen, clownsvissen, stingrays, barracuda’s, manta’s en haaien. De bevolking is gastvrij en leeft voornamelijk van het toerisme, de visvangst en scheepsbouw. 

Dag 16 & 17 Malediven

Het Hurawalhi Resort in de Malediven is buitengewoon. Milieuvriendelijke innovatie, een adembenemend onderwaterrestaurant, een tropisch Champagne Pavilion, stijlvolle villa’s, uitsluitend voor volwassenen en geen andere resorts zo ver als het oog reikt. Hurawalhi biedt zijn eigen kijk op het paradijs. Dit is de Malediven geherdefinieerd; een unieke vijf-sterren resort ervaring, verscholen tussen de spectaculaire koraalriffen van het Lhaviyani Atoll.

Het resort heeft een collectie van prachtig ontworpen, exclusieve en uiterst ruime villa’s. Perfect gepositioneerd, zodat alle gasten kunnen genieten van zowel zonsopgang of zonsondergang panorama’s. Er is een keuze uit restaurants die onder meer op het strand, over het water en zelfs onder het water gelegen zijn en zij ondersteunen de filosofie dat in Hurawalhi niets onmogelijk is. Het eiland is onder andere een broedplaats van de groene schildpadden, mantraroggen en de verpleegsterhaaien.

Wise Oceans is belast met het behoud van deze natuurlijke habitat en vertellen u graag over het fragiele ecosysteem van de spectaculaire onderwaterwereld. Snorkelen of duiken is hier een onvergetelijke ervaring. Wise Oceans werkt nauw samen met het PADI duikcentrum van het Resort.