Air Cruise Parels van de Oriënt

Dag 15 - 17: Malediven

1 / 10
2 / 10
3 / 10
4 / 10
5 / 10
6 / 10
7 / 10
8 / 10
9 / 10
10 / 10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dag 13 & 14

Dag 15 - 17: Malediven

Dag 15 Yangon – Malediven
Vliegtijd 5:30 uur

Na het ontbijt vliegt u van Yangon naar Gan Interna“ onal Airport gelegen op de Addu Atol in de Malediven. De Addu Atol is de meeste zuidelijk gelegen atol van de Malediven op circa 540 kilometer van Malé en ligt direct ten zuiden van de equator. De atol bestaat uit zes bewoonde en 24 onbewoonde eilanden. De Malediven is een eilandengroep bestaande uit 1190 koraaleilanden,
gegroepeerd in 26 atollen in de Indische Oceaan ten zuidwesten van India. De eilanden liggen verspreid over een oppervlakte van circa 90.000 km², maar de totale landoppervlakte is slechts 300 km². Het grootste eiland is
5 km² groot en er zijn er maar negen die groter zijn dan 2 km². Tweehonderd eilanden zijn bewoond, 88 daarvan zijn resorts.

Het is een waar paradijs met hagelwitte stranden en azuurblauw water. De eilanden hebben een prachtige onderwaterwereld met kleurrijke koraalriff en en een grote verscheidenheid aan vissoorten, zoals trompetvissen, clownvissen, stingrays, barracuda’s, manta’s en haaien. De bevolking is gastvrij en leeft voornamelijk van het toerisme, de visvangst en scheepsbouw.

Dag 16 & 17 Malediven

U verblijft in het prachtige Shangri-La’s Villingili Resort & Spa. Het resort biedt de VIP luxe die u van een Shangri-La’s resort mag verwachten. Villingili Island, het enige eilandresort in de Addu Atol, is een prachtige parel in het hart van de Indische Oceaan. De hartvormige atol wordt beschermd door een schitterend tropisch koraalrif. Het gehele jaar is hier een perfecte temperatuur. De azuurblauwe oceaan, de witte stranden, de luxe van het resort en het rijke zeeleven zorgen ervoor dat u een onvergetelijk verblijf heeft op één van de mooiste locaties van de Malediven.

De zeer ruime water villa’s (166 m²!) vormen een perfecte harmonie met de kust en de golven. Van zonsopgang tot zonsondergang bieden deze villa’s een prachtig uitzicht over de oceaan. Geniet van de rust, de kleuren en de eindeloze horizon waar het turquoise water en de saffi er blauwe lucht in elkaar versmelten. De dichte vegetatie van Villingili onderscheidt zich van vele andere eilanden van
de Malediven. Het Reef Care project is bedoeld om het bewustzijn en de betrokkenheid van de gasten te vergroten voor wat betreft de bescherming van de prachtige
onderwaterwereld.

Er zijn tal van watersportactiviteiten mogelijk zoals duiken, snorkelen, het maken van boottochten, eilandhoppen, waterskiën, kajakken en voor de golfliefhebbers is er een schitterend aangelegde 9-holes golfbaan, de enige golfbaan op de Malediven.

The Chi Spa bevindt zich in een eigen kuuroord op het resort en biedt ruime behandelingsvilla’s met privétuinen en stoombaden en een uniek yogapaviljoen met uitzicht op de Indische Oceaan. De spa biedt u een selectie van heerlijke massages en lokaal geïnspireerde behandelingen. Er zijn zes restaurants en bars aanwezig.
Dr. Ali’s serveert een scala aan culinaire specialiteiten uit de Indische Oceaan, de Zuid-Chinese Zee en de Arabische Golf. Jaavu biedt 24 uur per dag dineren in de buitenlucht, met gerechten uit de hele wereld. Mediterrane geïnspireerde recepten met lokale producten en verse zeevruchten kunnen worden genoten in de Fashala Lounge. Drankjes zijn verkrijgbaar in Endheri, Manzaru Bar of de M-Lounge. Gasten kunnen genieten van ‘Dine by Design’ met door de chef naar uw wens gemaakte gerechten op een exclusieve locatie op het eiland.