Air Cruise Parels van de Oriënt

Dag 16 & 17: Abu Dhabi

Emirates Palace
1 / 7
Emirates Palace
2 / 7
Emirates Palace
3 / 7
Emirates Palace
4 / 7
Louvre Abu Dhabi
5 / 7
Louvre Abu Dhabi
6 / 7
Sheikh Zayed Mosque
7 / 7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dag 13 - 16

Dag 16 & 17: Abu Dhabi

Dag 16 Malé - Abu Dhabi
Vliegtijd 5:35 uur

Per watervliegtuig gaat u terug naar Malé Airport. U vliegt met uw eigen vliegtuig naar Abu Dhabi in de Verenigde Arabische Emiraten. 

In de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten vindt u moderne interpretaties van Arabische architectuur, villa’s en paleizen in de Riviera-stijl Corniche. Nieuw is de majestueuze Sheikh Zayed-Moskee, de derde grootste in de wereld, genoemd naar Sjeik Zayed bin Sultan Al Nahyan, de eerste president van de Verenigde Arabische Emiraten. Tijdens uw verblijf maakt u een stadstour door Abu Dhabi en bezichtigt u de belangrijkste bezienswaardigheden van deze bijzondere stad.

Het diner wordt op een unieke locatie gehouden en bestaat uit tal van lokale culinaire genoegens. U overnacht in het schitterende Emirates Palace in Abu Dhabi.

De hotelsensatie van de Verenigde Arabische Emiraten ligt te midden van een 100 ha terrein met schitterend aangelegde tuinen. Emirates Palace is gebouwd als een Arabisch paleis en ligt aan een 1,3 km lang zand-strand. Spectaculair is de indrukwekkende lobby met meerdere lounges en een imposante 60 meter hoge koepel, afgewerkt met mozaïeken van glastegels en goud. Dit exclusieve hotel is gedecoreerd met marmer en kroonluchters uit Italië. 

Dag 17 Abu Dhabi – Rotterdam
Vliegtijd 7:35 uur

Voordat u terugvliegt naar Rotterdam is er tijd om te genieten van alle luxe van uw resort. Abu Dhabi heeft ook een aantal prachtige Shopping Malls zoals de Al Wahda Mall, de Marina Mall en de Yas Mall. Wilt u nog wat inkopen doen, dan regelen wij voor u de transfers naar een van de Malls. U kunt desgewenst ook een bezoek brengen aan het Louvre Abu Dhabi of Ferrari World. In de loop van de middag vliegt u terug naar Rotterdam.