Air Cruise Parels van de Oriënt

Dag 18 - 20: Abu Dhabi

Emirates Palace
1 / 6
Emirates Palace
2 / 6
Emirates Palace
3 / 6
Louvre Abu Dhabi
4 / 6
Louvre Abu Dhabi
5 / 6
Sheikh Zayed Mosque
6 / 6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dag 15 - 17

Dag 18 - 20: Abu Dhabi

Dag 18 Malediven - Abu Dhabi
Vliegtijd 5:35 uur

Vandaag vliegt u naar Abu Dhabi in de Verenigde Arabische Emiraten. 

In de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten vindt u moderne interpretaties van Arabische architectuur, villa’s en paleizen in de Riviera-stijl Corniche. 

U overnacht in het schitterende Emirates Palace in Abu Dhabi.

De hotelsensatie van de Verenigde Arabische Emiraten ligt te midden van een 100 ha terrein met schitterend aangelegde tuinen. Emirates Palace is gebouwd als een Arabisch paleis en ligt aan een 1,3 km lang zand-strand. Spectaculair is de indrukwekkende lobby met meerdere lounges en een imposante 60 meter hoge koepel, afgewerkt met mozaïeken van glastegels en goud. Dit exclusieve hotel is gedecoreerd met marmer en kroonluchters uit Italië. 

Dag 19 Abu Dhabi

Nieuw is de majestueuze Sheikh Zayed-Moskee, de derde grootste in de wereld, genoemd naar Sjeik Zayed bin Sultan Al Nahyan, de eerste president van de Verenigde Arabische Emiraten. Tijdens uw verblijf maakt u een stadstour door Abu Dhabi en bezichtigt u de belangrijkste bezienswaardigheden van deze bijzondere stad.

U kunt desgewenst ook een bezoek brengen aan Ferrari World of Louvre Abu Dhabi. Louvre Abu Dhabi is een zusje van het Louvre in Parijs en is op 11 november 2017 geopend.

Het diner wordt op een unieke locatie gehouden en bestaat uit tal van lokale culinaire genoegens. 

Dag 20 Abu Dhabi – Amsterdam
Vliegtijd 7:35 uur

Voordat u terugvliegt naar Amsterdam is er tijd om te genieten van alle luxe van uw resort. Abu Dhabi heeft ook een aantal prachtige Shopping Malls zoals de Al Wahda Mall, de Marina Mall en de Yas Mall. Wilt u nog wat inkopen doen, dan regelen wij voor u de transfers naar een van de Malls. In de loop van de middag vliegt u terug naar Amsterdam.