Air Cruise Parels van de Oriënt

Dag 7 - 9: Halong Bay, Vietnam

1 / 8
2 / 8
3 / 8
4 / 8
5 / 8
6 / 8
7 / 8
8 / 8

 

 

 

Dag 5 & 6

Dag 7 - 9: Halong Bay, Vietnam

Dag 7 - 9 cruise door Halong Bay

In de loop van de morgen vertrekt u richting Halong Bay waar u in de 's middags aan boord gaat voor een luxe 3-daagse cruise door een van de mooiste natuurlijke baaien ter wereld: Halong Bay.

In de Golf van Tonkin ligt een absoluut meesterwerk van moeder natuur. Meer dan 1600 kalkstenen eilandjes rijzen uit de zee en vormen zo de machtige Halong Bay. Het landschap is een mysterieus en adembenemend schouwspel en staat dus niet voor niets op de UNESCO Werelderfgoedlijst en is sinds 2012 terecht één van de zeven natuurwonderen.

Uw schip: Paradise Elegance.
Het schip, exclusief voor ons gezelschap, is het in 2017 gebouwde Paradise Elegance. De luxe, sfeervol ingerichte cabines, zijn ruim (25 m²) en beschikken over een en suite badkamer en een balkon. Het schip beschikt over 31 cabines, waarvan 4 zeer ruime suites, allen voorzien van airconditioning.

Tijdens uw cruise vaart u tussen de karstbergen, drijvende vissersdorpjes en bezoekt u eeuwenoude grotten. U ervaart de charme van Vietnam en ontdekt de
smaken van de Oriënt. Terwijl u geniet van het uitzicht op poëtische landschappen, worden heerlijke gerechten bereid door de chefs. Zij stellen een menu samen uit lokale ingrediënten, lokaal gevangen zeevruchten en lokale groenten. Aan boord zijn diverse activiteiten zoals Tai Chi lessen, kookworkshops, lezingen over de cultuur en geschiedenis van Vietnam en bezoeken aan lokale gemeenschappen die in het wereldberoemde landschap leven.