Air Cruise Parels van de Oriënt

Dag 7 - 9: Halong Bay, Vietnam

1 / 9
2 / 9
3 / 9
4 / 9
5 / 9
6 / 9
7 / 9
8 / 9
9 / 9

 

 

 

 

 

 

1 / 8
2 / 8
3 / 8
4 / 8
5 / 8
6 / 8
7 / 8
8 / 8

 

 

 

Dag 5 & 6

Dag 7 - 9: Halong Bay, Vietnam

Dag 7 - 9 cruise door Halong Bay

In de loop van de morgen vertrekt u richting Halong Bay waar u in de 's middags aan boord gaat voor een luxe 3-daagse cruise door een van de mooiste natuurlijke baaien ter wereld: Halong Bay. Halong Bay bestaat uit duizenden kleine eilandjes en kleurrijke drijvende dorpjes gelegen in een emerald groene zee.

Halong Bay is een van mooiste baaien van de wereld en staat op de lijst van de Unesco World Heritage.

Uw schip de Au Co, is 55 meter lang en ruim 10 meter breed. Er zijn 30 luxe, ruime cabines met een privébalkon of -terras. De cabines zijn sfeervol ingericht met oog voor detail. De restaurants en openluchtbars zijn ontworpen volgens de principes van Feng Shui en verhogen het gevoel dat u één bent met de prachtige omgeving. 

Terwijl u geniet van het uitzicht op poëtische landschappen, worden lokale gerechten bereid door de beste chefs. Zij stellen een menu samen uit lokale ingrediënten, lokaal gevangen zeevruchten en groenten geteeld in Viet Hai, een dorp op Cat Ba Island. De Au Co Green Farm kunt u op de tweede dag van uw cruise bezoeken. Tijdens de cruise met de Au Co ervaart u de charme van Vietnam en ontdekt u de smaken van de Oriënt. Er zijn diverse activiteiten: Tai Chi lessen, kook-workshops, lezingen over de cultuur en geschiedenis van Vietnam en bezoeken aan lokale gemeenschappen die in het wereldberoemde landschap leven.