Air Cruise Parels van Down Under

Privéjet

Privéjet

Fokker 70 - privéjet
1 / 6
Fokker 70 - privéjet
2 / 6
Fokker 70 - privéjet
3 / 6
Airbus A380 - Emirates
4 / 6
Airbus A380 - Emirates
5 / 6
Airbus A380 - Emirates
6 / 6

Uw vervoer

Intercontinentale vluchten

De vliegafstand van Amsterdam naar Sydney en van Auckland naar Amsterdam is ruim 33.000 kilometer. Daarom hebben wij, in afwijking van onze voorgaande aircruises, ervoor gekozen om de vlucht naar Australië te vliegen in de zeer comfortabele business class van Emirates. Hierdoor is er veel meer tijd om met uw privévliegtuig vanaf Sydney de mooiste plekken van Australië en Nieuw-Zeeland te ontdekken.

Wilt u nóg comfortabeler vliegen? Dan is een upgrade naar First Class mogelijk.

Down Under

De aircruise in Australië en Nieuw-Zeeland wordt uitgevoerd met uw privévliegtuig: de Fokker 70. Dit is hét ideale toestel voor de relatief korte vluchten in Down Under. Het is een luxe straalvliegtuig dat wordt aangedreven door betrouwbare Roll Royce turbo-ventilatiemotoren. De combinatie van een laag gewicht, een aerodynamisch ontwerp en krachtige motoren maken de Fokker 70 VIP het ideale privéjet voor onze aircruise door Down Under.

Het vliegtuig is ingericht met 48 leren klassieke businessclass stoelen met een pitch van 37 inch. Dit zijn geen flat-bed stoelen. Wel zijn het heerlijke, brede fauteuils met een goede recline. 

Al deze vluchten vinden overdag plaats, 's nachts overnacht u altijd in een van de prachtige hotels.