Air Cruise Parels van Zuid-Amerika

Dag 1 & 2: Kaapverdië

1 / 10
2 / 10
3 / 10
4 / 10
5 / 10
6 / 10
7 / 10
8 / 10
9 / 10
10 / 10

 

Programma

Dag 1 & 2: Kaapverdië

Dag 1 Rotterdam - Kaapverdië
Vliegtijd 6:20 uur

Op Rotterdam The Hague Airport wordt u ontvangen door uw tourmanagers en de bemanning van uw privéjet. De ontvangst is in de lounge van het KLM Jet Center. Om 10.00 uur vertrekt u voor een onvergetelijke aircruise naar Zuid-Amerika. U zult genieten van de service, catering en de comfortabele stoelen aan boord van uw privéjet. 

De afstand tussen Rotterdam en Brazilië is te groot voor uw vliegtuig om in een keer te vliegen. Daarom gaat u eerst naar Sal, een van de eilanden van Kaapverdië, waar u om ongeveer 14.30 uur aankomt. Kaapverdië kent een koloniale geschiedenis, waarin het een belangrijke rol speelde in de slavenhandel. Het grootste gedeelte van de bevolking is van creoolse afkomst. De Kaapverdische archipel bevat negen bewoonde eilanden. De noordelijke, bovenwindse eilandengroep (Barlovento) bevat Sal, Boavista, São Vicente, Santo Antão en São Nicolau. Tot de zuidelijke eilandengroep (Sotavento) behoren: Maio, Santiago, Fogo en Brava. Sal is een vrij vlak, kaal, bijna woestijnachtig eiland van rots, zand en zout, maar met talrijke witte zandstranden.

's Avonds geniet u van een welkomstdiner.

Uw resort is de nieuwste telg van de Hiltonfamilie: het Hilton Cabo Verde Sal Resort. Stijlvol, modern en met veel oog voor detail, met moderne en ruime kamers rondom een groter-dan-groot zwembad, een spa waar je ‘u’ tegen zegt en een van de beste stranden direct voor de deur. Het knusse Santa Maria ligt vlakbij uw hotel.

Inclusief: overnachting in het Hilton Cabo Verde Sal Resort en welkomstdiner.