Air Cruise Parels van Zuid-Amerika

Dag 10 - 12: Patagonië

1 / 4
2 / 4
3 / 4
4 / 4

 

 

Dag 8 - 10

Dag 10 - 12: Patagonië

Dag 10 Buenos Aires - El Calafate
Vliegtijd 2:50 uur

U neemt afscheid van Buenos Aires. Na het ontbijt vliegt u om 10.00 uur naar El Calafate. Van de drukke stad naar de imponerende natuur van Patagonië is nog geen 3 uur vliegen. Patagonië is het gebied in het uiterste zuiden van Latijns-Amerika. Het strekt zich zowel uit over Argentinië als over buurland Chili. In Patagonië ligt onder andere de Perito Morenogletsjer, het Argentinomeer en het Viedmameer. 

El Calafate is een stadje aan de oever van het meer Lago Argentino dat ligt aan de voet van een berg. ’s Middags bezoekt u de machtige Perito Morenogletsjer, gelegen in het nationaal park Los Glaciares. Perito Moreno is de bekendste gletsjer aan de Argentijnse kant van de zuidelijke Andes. Met een hoogte van 30 tot 60 meter is de gletsjer niet de hoogste van het gebied, maar absoluut een van de belangrijkste. Vanaf de brug kan de gletsjer van verschillende kanten worden geobserveerd.
Dit biedt de gelegenheid spectaculaire panoramafoto's te maken of te mijmeren bij dit bijzondere natuurmonument.

Dag 11 El Calafate

's Ochtends geniet u van het ontbijt in uw hotel. Vandaag maakt u een zeer indrukwekkende boottocht over het Lago Argentino. Er is geen betere plek om deze prachtige natuur op u te laten inwerken dan vanaf het water.