Air Cruise Parels van Zuid-Amerika

Dag 16 - 19: Bahama's

1 / 7
2 / 7
3 / 7
4 / 7
5 / 7
6 / 7
7 / 7

 

Dag 14 - 16

Dag 16 - 19: Bahama's

Dag 16 Cuzco - Lima - Nassau
Vliegtijd Cuzco - Lima 1:10 uur
Vliegtijd Lima - Nassau 5:20 uur

Na een heerlijk ontbijt in het Belmond Hotel Monasterio vliegt u met een lokale luchtvaartmaatschappij van Cuzco naar Lima en aansluitend met uw eigen privévliegtuig naar Nassau op de Bahama’s.

De exotische Bahama's liggen in de Caraïbische Zee en tellen in totaal zo'n 700 tropische eilandjes. Maar 30 tot 40 van deze eilanden zijn bewoond. Voordat de Europeanen in dit gebied aankwamen, werden de eilanden al duizenden jaren bewoond door verschillende indianenstammen. Christoffel Columbus zette meer dan vijfhonderd jaar geleden, op 12 oktober 1492, als eerste voet aan wal op de Bahama's, waarmee ook de ontdekking van Amerika een feit was.De Bahama’s horen heden ten dage bij het Gemenebest van Naties. Hierdoor is het hoofd van de Britse monarchie ook tegelijk het officiële staatshoofd van de Bahama’s.

Op de Bahama’s schijnt het gehele jaar de zon en het verfrissende zeewindje zorgt voor een prettig klimaat. U komt aan op de lucht-haven van Nassau op het eiland New Providence. Nassau is de hoofdstad van de Bahama’s. U vindt hier koloniale bouw-werken, gezellige markten en verschillende winkelstraten. In ‘downtown Nassau’ is meer van de geschiedenis te vinden in de vorm van kerken, huizen als Devonshire House, Dunmore House, Fort Fincastle en verschillende musea.

Na zonsondergang komt Nassau pas echt tot leven en is er een bruisend uitgaansleven. Nassau ligt 8 kilometer van uw resort.

Het Sandals Royal Bahamian Resort biedt u de luxe van het meest elegante resort van de Bahama's. Sandals Royal Bahamian is een mix van Europese verfijning en exotisch eilandgevoel en was lange tijd de favoriet van de hertog en hertogin van Windsor. 

U kunt voor uw lunches en diners kiezen uit maar liefst 10 specialiteitenrestaurants, elk met een eigen authentieke sfeer en inrichting. De menu’s worden bereid door bekroonde topchefs. Van de klassieke Franse keuken in Baccarat tot de Caraïbische keuken, nemen de internationale chefs u mee op een culinaire reis over de hele wereld. Tevens kunt u genieten van de heerlijke Robert Mondavi® wijnen.

Uiteraard kunt u tijdens uw verblijf ervoor kiezen om in alle rust en comfort te relaxen na uw reis door Zuid-Amerika. Naast de twee prachtige stranden zijn er twee grote zwembaden met uitzicht op de smaragdgroene zee. Toppunt van ontspanning is een ‘Royal’ behandeling in de bekroonde Red Lane® Spa.Naast het heerlijk niets doen, biedt het resort u desgewenst tal van activiteiten, zoals golfen bij het resort of snorkelen en duiken in de glasheldere oceaan. Bij de Bahama’s zijn diverse mogelijkheden om te duiken. Voor de niet duiker is het mogelijk om een introductieduik te boeken via het PADI Resort Certification programma. U zult genieten van de schitterende onderwaterwereld. Voor de ervaren duiker is alle moderne apparatuur aanwezig. Sandals is door PADI bekroont als een van de top 5 Dive Operations van het westelijke halfrond. 

Uniek is een dagexcursie naar Pig Beach (optie), waar u kunt zwemmen met de varkentjes die hier iedere dag de oceaan in gaan.