Air Cruise Parels van Zuid-Amerika

Dag 19 & 20: Azoren

 

1 / 8
2 / 8
3 / 8
4 / 8
5 / 8
6 / 8
7 / 8
8 / 8

Dag 16 - 19

Dag 19 & 20: Azoren

Dag 19 Nassau - Azoren
Vliegtijd 6:30 uur

Vanmorgen vliegt u van Nassau naar de Azoren waar u in de namiddag aankomt. Eigenlijk is de stop op de Azoren noodzakelijk om te tanken, maar wij maken van het noodzakelijke een aangename ervaring. 

U overnacht en dineert in Ponta Delgada.

Het Azor Hotel, geopend in 2016, is ontworpen door de Portugese ontwerper Nini Andrade Silva. Hij heeft zich laten inspireren door de vulkanische natuur van het eiland en de Atlantische Oceaan. Veel natuurlijke materialen vindt u terug in de moderne inrichting van het hotel. Alle kamers hebben uitzicht over de haven van Ponta Delgada. Het Azor Hotel ligt vlakbij bezienswaardigheden zoals het fort São Brás en de São Sebastião-kerk.

Dag 20 Azoren - Rotterdam
Vliegtijd 3:40 uur

Het zou jammer zijn als wij u niet zouden laten genieten van de natuur van de Azoren. Voordat u terugvliegt naar Rotterdam The Hague Airport maakt u daarom een rondrit over dit prachtige eiland. U start uw tour met een bezoek aan een traditionele biologische ananasplantage voordat u verder rijdt langs de westkust van het eiland. Vanaf het uitkijkpunt Pico do Carvão heeft u een fantastisch uitzicht over São Miguel en de beide kustlijnen. Omgeven door een vegetatie die groener dan groen is, ziet u vanaf het uitkijkpunt Vista do Rei het vulkanische complex Sete Cidades en het tweelingmeer (een blauw-groen meer).

U maakt nog een laatste stop bij het schitterende kratermeer Lagoa do Fogo voordat u naar de luchthaven van Ponta Delgada gaat. In de loop van de middag vliegt u weer terug naar Nederland, waar u in de loop van de avond arriveert.