Air Cruise Parels van Zuid-Amerika

Dag 7 & 8: Iguaçu Watervallen

1 / 5
2 / 5
3 / 5
4 / 5
5 / 5

Dag 4 - 7

Dag 7 & 8: Iguaçu Watervallen

Dag 7 Rio de Janerio - Foz do Iguaçu

U kunt nog genieten van het comfort van het Belmond Copacabana Palace voordat u in de loop van de morgen naar Foz do Iguaçu vliegt. U luncht aan boord van uw vliegtuig.

Al eeuwenlang spreekt Iguaçu tot de verbeelding. Diverse ontdekkingsreizigers hebben verhaald over deze immense zee van water en het indrukwekkende oerwoud waar het in ligt. De beroemde Zuid-Amerikaanse jungle loopt hier tot aan de watervallen en de groene muur is de thuisbasis voor opvallend veel dieren. Op de grens van Argentinië, Paraguay en Brazilië storten maar liefst 270 watervallen zich in de Paraná rivier. Vanuit het bezoekerscentrum gaat u via een route van 5 km door het oerwoud naar het startpunt van de loopbruggen voor een prachtig uitzicht op de watervallen. De Iguaçu watervallen zijn een van de natuurwereldwonderen.

Uw hotel is het in koloniale stijl gebouwde Belmond Hotel das Cataratas. Het hotel is uniek gelegen, het is namelijk het enige hotel  aan de Braziliaanse kant van de watervallen datin het nationaal park Iguaçu ligt. Het hotel heeft een geweldig uitzicht op de spectaculaire watervallen.