Air Cruise Antarctica

"It is not down in any map, 
true places never are."

Lees meer over deze aircruise
Air Cruise Antarctica

"It is not down in any map, 
true places never are."

Lees meer over deze aircruise
1 / 2

Air Cruise Antarctica

Once in a Lifetime Experience

Air Cruise Collection biedt u een magnifieke 11-daagse exceptionele Air Cruise per privéjet naar Antarctica.

Ontdek Antarctica per privéjet en verblijf in het enige hotel aanwezig op 'het witte continent'. Treedt in de voetsporen van de ontdekkingsreizigers Scott en Shackelton op het meest zuidelijke deel van de wereld. Per jaar kunnen wereldwijd slechts 240 personen deze exceptionele ervaring meemaken. 

Een ware 'Once in a Lifetime Experience'.

Air Cruise Antarctica

Programma

Het betreft een zeer exclusieve aircruise voor
slechts 12 personen. Een uitzonderlijke kans om uw pioniersgeest te prikkelen en verder te gaan dan u ooit eerder had durven dromen.

U vliegt businessclass vanaf Schiphol naar Kaapstad. Na uw verblijf in Kaapstad vliegt u met uw Gulfstream privéjet naar de ‘Onbekende Luchthaven’ op Antarctica. Vanuit uw luxe lodge gaat u op ontdekkingstocht onder leiding van onze expeditieleiders die dag en nacht voor u paraat staan. Kom oog in oog te staan met duizenden imponerende keizerspinguïns en hun kuikens, wandel
door de prachtige ijstunnels en ontdek Antarctica op een manier zoals geen ander dat doet.

Na deze waanzinnige avonturen op Antarctica te hebben beleefd wordt de aircruise afgesloten in Kaapstad alvorens u weer terug vliegt naar Nederland.

Programma

Air Cruise Antarctica

Privéjet

In Kaapstad staat de zeer luxe Gulfstream privéjet voor u klaar om u over de machtige Zuidelijke Oceaan te vliegen naar Antarctica.

De retourvlucht Amsterdam - Kaapstad wordt comfortabel afgelegd in de business class van KLM.

Privéjet

Air Cruise Antarctica

Informatie

U wordt begeleid door een team aan expeditieleiders met een passie voor de wereld en een hele grote passie voor Antarctica. Zij willen op een zo best mogelijke manier de prachtige natuur van Antarctica met u delen.

Als onderdeel van hun inzet voor het behoud van Antarctica, worden alle emissies van vluchten van en naar Antarctica volledig gecompenseerd door een portfolio van Carbon neutrale regelingen, daarvoor zijn zij aangesloten bij Carbon Neutral Global Standard.

De lodge waar wij verblijven staat er maar zo’n 3 maanden per jaar. Na afloop wordt de lodge volledig afgebouwd, alle materialen en het afval wordt weer mee teruggenomen naar Zuid-Afrika. Er mag werkelijk niets achter blijven.

Alles wordt gereguleerd in strikte overeenstemming met de richtlijnen voor milieutoerisme die zijn vastgelegd in het Antarctisch Verdrag. Het kamp wordt aangedreven door hernieuwbare energie, met behulp van fotovoltaïsche zonnepanelen voor elektrische voeding en zonneboilers voor het douchesysteem.

Er worden per jaar slechts 240 passagiers toegelaten, dit om massatoerisme tegen te houden.

Klik hieronder voor meer algemene informatie over de Signature Edition Air Cruise Antarctica.

Informatie