Cruise Hollands Welvaren

Deze cruise vond plaats van 20 - 27 augustus 2020. Het was een groot succes.

Details van een nieuwe cruise zullen wij spoedig bekend maken.

Cruise Hollands Welvaren

Om deze video te bekijken. Dien je cookies te accepteren.

 

Experience Beyond Expectations 

Door de Delta van de Lage Landen, het IJsselmeer en de Waddenzee.

Samen met de nautisch specialisten van Friendship Cruises, dat met Air Cruise Collection deel uitmaakt van onze reisspecialisten group FST, en onze reisarchitect Piet Visser zijn we erin geslaagd u een unieke reis aan te bieden: Hollands Welvaren.

 Cruise Hollands Welvaren

Programma

De rijke historie van Nederland en de VOC, wordt gecombineerd met de schitterende natuur van de Nationale Parken van Nederland. In 8 dagen gaat u genieten van het mooiste wat Nederland te bieden heeft. Elke dag een ander traject, elke dag een andere stad en elke dag een bijzondere ervaring.

U ontdekt de mooiste Nationale Parken en pittoreske stadjes, van Zeeland tot aan de Waddenzee. Uw luxe hotel vaart mee. En tijdens de cruise worden tal van bijzondere excursies en activiteiten georganiseerd.    

Cruise Hollands Welvaren

Uw Cruiseschip

Op 20 augustus gooien we de trossen los van de 135 meter lange ‘Grace’, het allermooiste hotelschip van Europa, 5-sterren superior luxe. Standaard voor 142 passagiers, nu exclusief voor maximaal 60 van onze gasten. Omdat we met minder dan de helft van het aantal passagiers varen kunnen we ons houden aan de richtlijnen van het RIVM.

U zult genieten van afwisselende culinaire genoegens van diverse chefs, soms op bijzondere locaties. Een aantal bekende kleinkunstenaars zullen speciaal voor u optreden. Kortom dit is een unieke reis zoals u van ons gewend bent. Een Experience Beyond Expectations.

 

Cruise Hollands Welvaren

Prijzen & Info

Klik hieronder voor meer algemene informatie over de Cruise 'Hollands Welvaren'.

Prijzen & InfoCruise Hollands Welvaren