Koninklijke Rijn Cruise 'Rex Rheni'

Dag 1: Wereldhaven Rotterdam & Cruise naar Duisburg

1 / 7
2 / 7
3 / 7
4 / 7
5 / 7
6 / 7
7 / 7

Programma

Dag 1: Wereldhaven Rotterdam & Cruise naar Duisburg

Welkom aan boord van uw varende Suitehotel - HS Savor 5 sterren luxe - in Wereldhaven Rotterdam

U wordt thuis per privétransfer van Air Cruise Collection opgehaald. In de loop van de middag scheept u in aan boord van HS Savor, gooit de kapitein de trossen los en vertrekt u voor uw 9-daagse ontdekkingstocht door Nederland en Duitsland over de Koninklijke Rijn (Rex Rheni).

Rob de Wijk is oprichter van HCSS, het Den Haag Centrum voor Strategische Studies, een politiek-onafhankelijk kennisinstituut dat zich richt op strategische besluitvormingsondersteuning en advies op het gebied van internationale en nationale veiligheidsvraagstukken.

Met enige regelmaat schuift hij aan bij actualiteitsprogramma’s op TV. In Trouw schrijft hij wekelijks een column. Daarnaast is Rob de Wijk ook bekend als auteur van het recent verschenen boek “De Slag om Europa”, waar inmiddels al bijna 10.000 exemplaren van zijn verkocht. Tijdens deze “Rex Rheni” cruise over de Koninklijke Rijn door Nederland en Duitsland neemt Rob de Wijk u tijdens interessante lezingen mee in de actuele geopolitieke ontwikkelingen:

• De impact van China’s nieuwe Zijde Route op de Wereldhaven Rotterdam.

• Putin & Merkel: Hoe de Duits-Russische gaspijpleiding Nordstream2 Europa splijt.

Gedurende de eerste cruisedag is er gelegenheid voor het stellen van vragen, discussie en het slijpen van de geest. Op een ontspannen wijze gaat Prof. Dr. Rob de Wijk met u in gesprek.