Cruise 'Hollands Glorie'

7-15 december 2020
Wij starten binnenkort met de verkoop.

Cruise 'Hollands Glorie'

Cruise 'Hollands Glorie'

20 augustus jl. vertrok de Grace vanuit Rotterdam voor een 7-daagse cruise door Nederland: Hollands Welvaren. Het was een groot succes. Iedereen vond het fantastisch om er weer op uit te gaan na een lange periode van thuiszitten. We maakten geen verre reis, maar genoten veilig dicht bij huis in een ambiance van luxe en grandeur. 

Veel van onze gasten vroegen ons of we opnieuw een dergelijke bijzondere reis konden organiseren. Met genoegen kunnen we u dan ook berichten dat van 7 tot en met 15 december 2020 de unieke 9-daagse Cruise 'Hollands Glorie' plaats zal vinden. 

 

Pittoreske plaatsjes in winterse sferen

Deze cruise neemt u, naast een verdere kennismaking met onze rijke historie, mee naar een aantal hoogtepunten van 'Hollands Glorie'. Met een accent op het midden en zuiden van Nederland bezoekt u mooie steden, maar ook kleine, minder bekende pittoreske plaatsjes gehuld in kerstsferen. Hier vindt u tal van oer-Hollandse bedrijven en bezienswaardigheden die het predicaat 'Hollands Glorie' ten volle verdienen. 

Uw luxe hotel vaart met u mee en tijdens de cruise worden talloze bijzondere excursies en activiteiten georganiseerd, zoals het optreden van een aantal bekende kleinkunstenaars en sprekers. Iedere dag heeft u een keuze uit nieuwe belevingen en ervaringen. U kunt genieten van culinaire genoegens van diverse chefs, soms op de meest bijzondere locaties. 

 

A new journey beyond expectations

Kosten noch moeite zijn gespaard om u opnieuw een unieke reis aan te kunnen bieden zoals u van Air Cruise Collection mag verwachten. Ook dit wordt weer een Journey Beyond Expectations. 

U vaart met het luxe hotelschip 'Grace', geheel conform de richtlijnen van het RIVM. 

Noteert u de datum alvast in uw agenda? 7 - 15 december 2020: vertrek Hollands Glorie. 

 

Informatie en reserveringen

Binnenkort starten wij met de verkoop van deze cruise Hollands Glorie. Wilt u zeker zijn van een plaats op deze exclusieve reis? Neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvende optie. 

U kunt contact met ons opnemen via info@aircruisecollection.nl of per telefoon +31 (0)88 130 73 80.

 

 

1 / 3
2 / 3
3 / 3