Klimaatneutraal

Klimaatneutraal op reis

Het hele jaar gaan we op reis. Ver weg of dichter bij huis. Wij laten u heel graag genieten van de talloze mooie plaatsen die er op deze wereld zijn, zodat u elke keer weer nieuwe, unieke ervaringen op kunt doen. Dat we de mogelijkheid hebben om te reizen is een voorrecht en heeft een belangrijke positieve impact op bijvoorbeeld de werkgelegenheid wereldwijd. Toch kost reizen ook iets: de uitstoot van vliegtuigen, schepen, auto’s en bussen heeft gevolgen voor de natuur om ons heen.

Doneer een boom, bouw een bos

In samenwerking met vluchtelingenorganisatie ZOA bieden wij u de mogelijkheid om de ecologische voetafdruk van uw reis te compenseren. Wij hebben gekozen voor een project waarbij we meer doen dan alleen bomen planten. Met het ZOA project in Gambella, Ethiopië, draagt u bij aan een beter milieu én werkgelegenheid en toekomstperspectief voor de lokale bevolking.

ZOA is gestart met het herbebossen van een gebied van 500 hectare met verschillende soorten bomen, met als gevolg dat:

  • Mensen de mogelijkheid hebben een eigen inkomen te verdienen en hun leefomstandigheden te verbeteren
  • De lokale bevolking en vluchtelingen samen werken aan een vreedzame gemeenschap
  • We samen strijden tegen klimaatverandering

Compensatie van uw reis 

Air Cruise Collection compenseert de CO2-uitstoot van de vluchten voor al haar klanten. Afhankelijk van de lengte van uw Air Cruise, varieert het aantal bomen.

 Klimaatneutraal op reisKlimaatneutraal