Air Cruise Tailor Made

Air Cruise Tailor Made

 

Tailor Made

Dé ultieme manier van reizen is om met een eigen gezelschap een exclusieve aircruise te maken geheel afgestemd op uw eigen wensen. Bij Air Cruise Collection Tailor Made bent u aan het juiste adres. U kunt onze bestaande aircruises ondernemen met uw eigen, selecte gezelschap in een zeer exclusief vliegtuig. Heeft u een eigen schema voor ogen? Dan bespreekt onze reisarchitect graag met u uw wensen en zorgt voor een perfecte uitvoering van uw reis, waar ook ter wereld. Wij werken samen met de beste hotels en lokale agenten.

Er is een grote keuze uit zeer luxe comfortabele privévliegtuigen. Air Cruise Collection kan wereldwijd over elk type privéjet beschikken. Dit kan een jet zijn voor een korte trip naar bijvoorbeeld Rome, een groter vliegtuig voor een intercontinentale vlucht naar de Verenigde Staten maar ook een Gulfstream met een range van meer dan 12.000 km voor bijvoorbeeld een reis naar Australië en Nieuw-Zeeland. Aan de hand van uw specifieke wensen zullen wij u het meeste geschikte vliegtuigtype aanbieden.

Air Cruise Tailor Made

Naast het reserveren van uw privéjet regelen wij ook alle aanvullende VIP diensten. Hierbij kunt u denken aan een limoservice bij aankomst, een geheel naar eigen wens samengestelde catering, ontvangst in VIP lounges, geen lange rijen en wachttijden bij de security en de douane.

Ongeveer 30 minuten voor vertrek van uw vlucht komt u aan op de luchthaven, u parkeert voor de deur en wordt ontvangen door Air Cruise Collection. De bagage wordt aangepakt en wij begeleiden u naar de VIP lounge waar u een verse kop koffie drinkt. Intussen brengen wij uw bagage aan boord en daarna stapt u zelf aan boord om te vertrekken naar uw bestemming. Aan boord ligt uw favoriete krant of tijdschrift klaar en is de catering gereed om te serveren. Zegt u nu zelf, is dat geen goed begin van uw reis? Dan begint uw droomreis naar de mooiste bestemmingen ter wereld. Omdat u met een select gezelschap reist kunnen wij voor u de meest exclusieve boutique hotels en kleinschalige resorts reserveren.

Desgewenst gaat een ervaren tourmanager met uw gezelschap mee. Maximale ontzorging, u kunt zorgeloos genieten!

Meer informatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)88 130 73 80 of info@aircruisecollection.nl